2777
2789
من عذر خواهی کردم و واقعا اشتباه کردم درست ولی رفتار و فحشای دوستات چی؟من به دشمنای خونیم هم اینجوری ...

@kokii عذرخواهی کرده نغمه

ـ

ثنا حدیث عصبی شده سر حرفت دیگه درک کن یکی با رفیق خودتم این رفتارو بکنه نمیتونی تحمل کنی

ـ

حالام بسه دیگه کش ندین بحث و تموم شد

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

اسی با دوستای من دوسته و میشناسشون از اونا هم بپرسه میگن اره من زود گرم میگیرم چه دشمنی دارم اکانت ق ...

ستایش ستایشه نغمه نغمه،این دو نفر هیچ ربطی به هم ندارن یونو؟!

به هرحال حرفت بد بوده و عصابینش کزده....برا منمنه دوستات مهمه نه اکانت قبلیت ،مهم دوستمه ک ناراحت شده..

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس زر بزن مادرم سرطان داره اشغال من نمیخواستم ناراحت بشه الانم میگم اگ میگف ازش معذرت خاهی میکردم ب ...

اره اونی خانواده نداره منم

تویی ک شوخی زننده میکنی خانواده داری

بعد جالبش اینجاس ت اگ این چیزا برات مهم بود ک هر شوخی رو نمیگفتی ک برا مادرت فحش بخری

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه

@kokii عذرخواهی کرده توام کوتاه بیا نغمهـثنا حدیث عصبی شده سر حرفت دیگه درک کن یکی با رفیق خودتم ای ...

نغمه کاری نکرده ک بخواد کوتاه بیاد ستایش:/

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

ستایش ستایشه نغمه نغمه،این دو نفر هیچ ربطی به هم ندارن یونو؟!به هرحال حرفت بد بوده و عصابینش کزده... ...

هانی عذرخواهی کرده دیگه

نغمه نمیدونم چرا همون موقع هیچی نگف بهمون اخه مگ میشع بچه هف

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

نغمه کاری نکرده ک بخواد کوتاه بیاد ستایش:/

درست میگی

پوف

هانی عذرخواهی کرده دیگه نغمه نمیدونم چرا همون موقع هیچی نگف بهمون اخه مگ میشع بچه هف

نمیشناسیش؟!نمیشناسی باید جون تو جون شه تا بگه چی ریده ت عصابش؟بکشیش این میگه چرا؟!

@kokii عذرخواهی کرده نغمهـثنا حدیث عصبی شده سر حرفت دیگه درک کن یکی با رفیق خودتم این رفتارو بکنه نم ...

درک میکنم ولی من به دشمنمم فحش خانواده ندادم

کوتاه بگم گند نزنین به مهم بودنتون...

ستایش ستایشه نغمه نغمه،این دو نفر هیچ ربطی به هم ندارن یونو؟!به هرحال حرفت بد بوده و عصابینش کزده... ...

اره حق با تویه درست میگی ولی میتونستی با ی لحن بهتر بگی مث حرف الانت

کوتاه بگم گند نزنین به مهم بودنتون...

میری همین الان یا باز فحش جد آباد بدم

من برام مهم نیست کی هستی

چ مدلی هستی

من ن آبرو سرم میشه

ن درک ن هیچی

فقط باز پیامتو ببینم

خدا شاهده بد برات میشه

عذر خواهیتم ببر بزار ت درت

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه

همه مثل هم نیستن ک

من دایره لغات فحشم خیلی کمه

حدیث زیاده

قدرت استفادش بیشتره

وای خندم میاد دارم مزخرف میگم🤣💘

حالا بیخیال شین

@kokii ببخشش دیگه نغی جان