2777
2789
خیلی نفرین کردم داستانش مفصله خدا خوابش برده

چی بگم دیگه 

مهم اینه دلت آروم گرفت و نفرینت اثر کرد 

کاش نفرین من در حقشون دعا نشه کاش روزی رو ببینم که بدبخت و سرگردان شده کاش ببینم روزی که با تمام سلول خرد شده و بی‌عزت و رسوا شده کاش خدا منو ببینه کاش یه بار خدا منو ببینه حس کنم هستم پشتم گرم بشه هر کی دوست داشت هر غلطی نمیتونه کنه 

چی بگم دیگه مهم اینه دلت آروم گرفت و نفرینت اثر کرد کاش نفرین من در حقشون دعا نشه کاش روزی رو ببینم ...

اخ اخ اخ میدونم تو دلت چی می گذره دقیقا گرفتا این حالم یه عمره

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور نفرین کردی؟ گریه کردی و دلت شکست؟ رفتی سر نماز زار زدی با تضرع از خدا خواستی؟ چطور نفرین کردی؟

من یکیش دقیقا وسط مسجد شب قدر بود

تو هردو بار با بغض و ناراحتی گفتم خدایا بی گناهم و از حقم نگذر یعنی از ته ته دلم از خدا خواستم که جوابشونو بده و هر دو مورد دقیقا از قسمتی که اذیتم کرده بودن ضربه خوردن 

بله اون لحظه خیلی خیلی حالم بد بود بیگناه بودم اون زن که جاریم بود به ناحق وسط مسجد شب قدر بهم به بد ...

پاک کن عزیزم خوندم ولی حتی بچه‌ی بی‌گناهی این بین تکه تکه بشه من کیف میکنم ببین چه جوری زخممو باز کردن ای خدا منم عزیزانش باید پرپر بشن گاهی تا اون فرد بیشتر درد بکشه به سگ که بچه‌ش گرفتار شد 

من یکیش دقیقا وسط مسجد شب قدر بودتو هردو بار با بغض و ناراحتی گفتم خدایا بی گناهم و از حقم نگذر یعنی ...

میشه برای من دعا کنید یه بار خدا منو ببینه دستمو بگیره تو دهنی بزنه به همه کسایی که منو خار کردن تو رو خدا برای من دعا کن فکر کن خودتی 

اخ اخ اخ میدونم تو دلت چی می گذره دقیقا گرفتا این حالم یه عمره

آره عزیزم که ببینم حق بود که امام حسین گفت بترس از آه کسی که جز خدا یاوری نداره ببینم هست؟ هست که من دلگرم بشم بگم یکیو دارم که دلم بهش گرم باشه و رها کنم 

آره عزیزم که ببینم حق بود که امام حسین گفت بترس از آه کسی که جز خدا یاوری نداره ببینم هست؟ هست که من ...

فعلا اونای که عذابم دادن خوشن اونجاشون رفت تو خمره خوشی

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
میشه برای من دعا کنید یه بار خدا منو ببینه دستمو بگیره تو دهنی بزنه به همه کسایی که منو خار کردن تو ...

من مطمئنم هرجا آدم گلایه و شکایتش رو ببره پیش خدا حتما جواب میگیره من نفرین نکردم که چی به سرشون بیاد من فقط با دل شکسته به خدا سپردم که از حقم نمیگذرم 

توام باید از خدا بخوای که از حقت نگذره نه اینکه بگی خدایا فلانی رو بکش یا مثلا فلان بلا سرش بیار اونجور میشه یه چیزی که خدا قهرش میگیره اما وقتی بگی خدایا من فلانی رو میدم دست تو در حقم ظلم کرده و نمیگذرم از حقم و بی گناه هستم این وسط مطمئن باش خدا ادبش میکنه به بدتریش شکل ممکن 

فعلا اونای که عذابم دادن خوشن اونجاشون رفت تو خمره خوشی

نمیگم از خدا میخوام میگم امیدوارم خیر نبینن و اون روز رو ببینی سرافکنده شدن نمیگم از خدا میخوام مگر سر و کله‌ی خدا تو کارم پیدا شه ببینم الآن که تا خرخره به حضورش نیاز دارم میاد خودی نشون بده 

من مطمئنم هرجا آدم گلایه و شکایتش رو ببره پیش خدا حتما جواب میگیره من نفرین نکردم که چی به سرشون بیا ...

اون قدر قوی نیستم یا روحم بزرگ نیست که با این سطح جراحت بخوام بگم به دستای تو می‌سپارم چون زمانبندی خدا با ما یکی نیست و خدا خیلی دیر دست به کار میشه 

بسپر به خدا مطمعن باش هر کی هر بدی ای که کرده باشه در حقت تاوانشو میده چه نفرین کنی چه نکنی

چجوری آروم بشم منی که جز نفرین کاری ندارم انجام بدم چجوری خودمو برگردونم به زندگی عادی چجوری مطمئن باشم خدا شنیده و نیاز به تکرارش نیست 

منی که میخواستم برای سرعت کارم به سمت طلسم سنگین رو بیارم هر چند پیگیرم من اون قدر دیگه قلبم بزرگ نیست بتونم ببخشم فقط تلافی و انتقام 

وقتی چندین و چندین سااااال عمرم زمان ارزشمندم رو به خاطر عطوفتم از دست دادم درحالیکه فرد در حال تیز کردن چاقو و پیدا کردن موقعیت بوده تا بیخ تو قلب من فرو کنه هرررررگز نمیتونم واگذار کنم به خدایی که خیلی دیر عمل میکنه اونم معلوم نیست از نظر خدا فرد مستحق نفرین باشه یا نه