2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بشرطی که مظلومای ایرانو هم بگین کسی حرفی نداره نه اینکه گلچین کنید

گلچین نکردم یبار ی تاپیک زدم گفتم هم مردم ایران نجات بده هم غزه گفتن نگو غزه دیگه معلومه طرف چه کسانی هستن 

گلچین نکردم یبار ی تاپیک زدم گفتم هم مردم ایران نجات بده هم غزه گفتن نگو غزه دیگه معلومه طرف چه کسان ...

تو رو نمیگم چون نبودم تو تایپکت کلی میگم من یه بار ندیدم یکی بیاد از بدبختی مردم ایران تایپک بزنه حق بدین یه سریا بدشون بیاد این حالتو ببینن که بعضی مردم کشورشون به فکر کشورای دیگه ان تا خودشون

دیروز به طرف میگم مردم خودمونو هم بگو میگه مردم ایران خودشون خواستن تو این وضعیت باشن پدرسگو نباید چنین ادمی رو آتیش زد؟!

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

تو رو نمیگم چون نبودم تو تایپکت کلی میگم من یه بار ندیدم یکی بیاد از بدبختی مردم ایران تایپک بزنه حق ...

همین الان یه نفر گفت چطور میشه به قطعی برق اعتراض کنم خسته شدم

میگن مگه چند ساعته که میخوای اعتراض کنی😐🫤

خب شما که میگی مقابل ظلم وایسا چه فرقی داره حد و اندازه اون ظلم و اینکه کی داره مظلوم واقع میشه

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

همین الان یه نفر گفت چطور میشه به قطعی برق اعتراض کنم خسته شدممیگن مگه چند ساعته که میخوای اعتراض کن ...

همین دیگه تو مغز چنین آدمایی گچه فقط فلسطین مظلومه براشون مردم خودمونو نمیگن اسرائیل ظالمه فقط ظالمای دیگه رو نمیبینن.

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

همین دیگه تو مغز چنین آدمایی گچه فقط فلسطین مظلومه براشون مردم خودمونو نمیگن اسرائیل ظالمه فقط ظالما ...

اصلا ظالم کشور خودمونو ظالم نمیدونن...

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»