2777
2789
واقعا جرا وقتی گوشیامون شارژ نداره یهو باید برقا برنمن ک از ترس همیشه گوشیمو فول نگه میدارم😂😂😂

اره واقعا. امروز گفتم ظهرا میره گوشیم شارژ داشت

نرفت.

الان که نداره، رفت🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برق ها این موقع بره که غصه نداره برو راحت بخواب 

ما صبح که چشم مون باز میکنیم میخواهیم بریم سرویس آب و برق قطعه

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

واسه شهر ما قطع برق از ساعت ۹ صبح تا ۱۱ شب روزی دو ساعت

۹ صبح تا ۱۱ شب چجور حساب کردی ۲ ساعت میشه؟ ریاضیت خوبه هابلا🤣🤣🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اره واقعا. امروز گفتم ظهرا میره گوشیم شارژ داشتنرفت.الان که نداره، رفت🤣

من از موقعی ک برقا میره همیشه هرجا پریز میبینم گوشیم میزنم شارژ شاید یبا برقا برع😂

بدون من کجا میخای برررری😂

دقیقا🤣نت و برق دست به دست هم اهنگ ما رفتیم بای بای رو میخونن قر میدن و میرن👋👋

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

۹ صبح تا ۱۱ شب چجور حساب کردی ۲ ساعت میشه؟ ریاضیت خوبه هابلا🤣🤣🤣

منظورم اینه زیر ساعت ۹ صبح و بالای ساعت ۱۱ شب برقا نمیره 😆

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

برق ها این موقع بره که غصه نداره برو راحت بخواب ما صبح که چشم مون باز میکنیم میخواهیم بریم سرویس آب ...

عادت ندارم اخه همیشه ساعت ۳ ۴ اینا میخوابم من خوابم نمیبره گرم هم هسن بدتر تا ت خنکی نباشم من خوابم نمیبره