2777
2789
رلم ازم ناراحته و قهر کده کی زنگ میزنه؟

من پیشگو نیستم گلم هیچ کس از غیب چیزی نمیدونه

حس ششم یعنی یکم اطلاعات لازمه کنار هم بذارم  یکم هوش میخواد برای کنار هم گذاشتن اطلاعات و گرفتن نتیجه منطقی

پس چند تا سوال دارم 

چند وقته با همید 

بار اوله قهر میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیشگو نیستم گلم هیچ کس از غیب چیزی نمیدونهحس ششم یعنی یکم اطلاعات لازمه کنار هم بذارم یکم هوش می ...

۴ ساله باهمیم،نه عادتشه همیشه قهر میکنه میره بعد میاد ولی اینبار دیگه خیلی بد دعوا کردیم خیلیییی

دقیقا اره عزیزم همینه،میشه بگی باز اشتی میکنیم یا نه؟کی زنگ میزنه؟

اشتی میکنید ولی تو اعتماد به‌نفست خیلی کمه و به حاطر اینکه خیلی توجه شو میخوایی خیلی اشتباه داشتی تو رابطه 

خب اگه عادتشه بازم میاد دعوا سر چی بود چیز بدی بهش نگفتی که دیگه نیاد ؟

من چیز بدی گفتم تقریبا ک از دستت خسته شدم  و بعد خیلییی عذرخواهی کردم و اون چیزایییی خیلی بدترییی گفت خیلییی بدتر😂

اشتی میکنید ولی تو اعتماد به‌نفست خیلی کمه و به حاطر اینکه خیلی توجه شو میخوایی خیلی اشتباه داشتی تو ...

حس میکنی امسال داروسازی میارم؟

یاسین بهم فکر میکنه؟ممکنه برگرده؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اشتی میکنید ولی تو اعتماد به‌نفست خیلی کمه و به حاطر اینکه خیلی توجه شو میخوایی خیلی اشتباه داشتی تو ...

عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی یکم بهم یاد بدی چیکارا نکنم؟مرسی ازتتت

اره دقیقا همینه،باز مثلدقبل میشیم؟دوسم داره؟

ناراحت که هست که کم ادا درمیاره برات ادب کنه کمی دیر تر شاید زنگ بزنه و بیاد چون عادت کرده که تو زود میچسبی بهش 

ولی خیلی چیزی تو دلش نیس زود یادش میره