2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر🥰

واقعا عذر میخوام ازتون ولی میشه لطفا دوستیمو قبول کنید یه چیزی رو باید بهتون بگم و ازتون راهنمایی میخوام ولی خب نمیخوام‌توی این بحث عمومی باشه میشه درخواست دوستی بدم؟خواهری میکنید در حقم

بله عزیزم خواهش میکنماگر بتونم در خدمتم

راستش من کارایی ک گفتید رو کردم دیگه کمتر پیام میدم و غر نمیزنم ولی ایندفعه بهونه میگیره ک چرا بهم اهمیت نمیدی،کلا از بعد از اون دعوایی ک‌داشتیم خیلی هنوز بینمون دوباره نرمال نشده،و یه سوال شما حستون میگه ادم خوبیه؟(اخه انگار مشکل مالی داره میخوام یکم بهش کمک کنم،به نظرتون کمک کنم یا نه؟)

راستش من کارایی ک گفتید رو کردم دیگه کمتر پیام میدم و غر نمیزنم ولی ایندفعه بهونه میگیره ک چرا بهم ا ...

راستش دقیق یادم نمیهد مشکل شما رو

ولی به طور کلی میگم عزیزم فکر میکنم ادم احساسی هستی و زود تحت تاثیر احساسات قرار میگیری 

به طور کلی پسری که دختری رو نخواد یا سرش جای دیگه گرم باشه یا برای سرگرمی فقط بخواد و قصد و عشق واقعی نباشه رفتارهای گرم و عاشقانه نداره و همش دنبال بهانه اس 

و اگه وضع مالی خوبی نداره و مدام عنوان میکنه قصد سواستفاده داره و با خودش میگه حالا که ادعای عشق داره و ولم نمیکنه بذار ازش یه چیزی بِکَنم حداقل و خامت میکنه که پول بگیره 

پول و که گرفت بهش مزه کرد هر چند وقت یه بار که پول لازم شد بهت نزدیک میشه و محبت میکنه و سواستفاده شو که کرد دوباره پررو پیشه و بهانه ...

ته این داستان و بهت بگم؟ به طرز فجیعی ولت میکنه با پررویی و وقاحت و طلبکاری ولت میکنخ  و عین خیالش هم نیس 

اینحارو خوب بخون:👇👇

مثلا به قصد سواستفاده کمی نزدیک میشه که دوستم نداری و فلان که کم کم نرمت کنه بعد مشکلات مالی میگه که بتونه سواستفاده کنه حالا یا جنسی یا مالی 

حالا مثلا سواستفاده مالی بعد از چند بار که سواستفاده شو کرد هی شل کن سفت کن بازی در میاره و محبتش رو  توجه اش رو کم کم  شرطی میکنه که مجبورت کنه به شرط کمک بهت عشق و بده اونم نه عشق واقعی ظاهری برای سواستفاده خودش

بعد که خسته شدی و دیدی نه این فقط ازت داره سواستفاده میکنه...

دوبار که بهش نه بگی.... کم کم فاصله میگیره و به طرز فجیعی ولت میکنه ... مثلا یهو یه چیز بی خود بهانه میکنه و میگه دیگه به من زنگ نزن و پیام نده و قطع میکنه 

راستش دقیق یادم نمیهد مشکل شما روولی به طور کلی میگم عزیزم فکر میکنم ادم احساسی هستی و زود تحت تاثیر ...

و تو کی اسیب میبینی 

صد احساس و انرژی و توجه ات و گذاشتی

پولتو گذاشت عشق تو گذاشتی حتی ممکنه یکی بدنشو بذاره

بعد به خودش میاد که ببین من این همه خودمو کشتم براش ولی اون با یه بهانه ساده منو حذف کرد و پرت کرد بیرون...

ممکنه افسردگی بگیری ولی بعد یه مدت طولانی که تمام احساسا و هیجانات از بین رفت و به خودت میایی بعد یه مدت که چه ادم عوضی ای بود و خشم میاد بالا که چقدر ساده بودم چرا اینقدر به این باج و رو دادم و حتی ممکنه ازش متنفر هم بشی 

چون منطق ات میاد بالا و احساست و میره پایین و حقیقت و کم کم درک میکتی و نسبت به بقیه ادما کم کم منطقی طرز و محافظانه تر برخورد میکنی

و تو کی اسیب میبینی صد احساس و انرژی و توجه ات و گذاشتیپولتو گذاشت عشق تو گذاشتی حتی ممکنه یکی بدنشو ...

فهمیدم چی میگید ولی نه اینجور ادمی نیست فقط خواستم‌ببینم بهش کمک کنم یا ن ک الان اینارو گفتید باشه کمک نمیکنم فهمیدم مرسی از راهنمایی هاتون و وقتی ک گذاشتید واقعا مرسی🌻