vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 عنوان 💔بچه ها 495 بازدید | 60 پست پسرخالم ک از ۶سالگی عاشقشم امروز اینجوری قلبمو تیکه پاره کرد بیاین از پیاما عکس بزارم🙃💔 1404/05/09 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20104 واقعا از ۶ سالگی عاشقشی پسر برادرم چند بار به دخترم گفته دوست دارم ۱۲ سالشه من به حساب بچگیش گذاشتم به روش نیاوردم فقط دخترمو دعوا کردم باهاش بازی نکنه
سیلواناااا عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 3708 لایک نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12157 واقعا از ۶ سالگی عاشقشی پسر برادرم چند بار به دخترم گفته دوست دارم ۱۲ سالشه من به حساب بچگیش گذاشتم ... بچه مهندس هم از ۶ سالگی عاشق مژگان شد😂 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20104 بچه مهندس هم از ۶ سالگی عاشق مژگان شد😂 همون پسر که تو پرورشگاه بود ؟ خدا نکنه برا اینا واقعی باشه باباهاشون به خون هم تشنه هستن
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12157 همون پسر که تو پرورشگاه بود ؟ خدا نکنه برا اینا واقعی باشه باباهاشون به خون هم تشنه هستن آره همون۹۰ درصدشون که الکیه ۱۰ درصدش هنوز یادشون میمونه بزرگتر شدن ایشالا نباشع پس 😂 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 واقعا از ۶ سالگی عاشقشی پسر برادرم چند بار به دخترم گفته دوست دارم ۱۲ سالشه من به حساب بچگیش گذاشتم ... عشقی ک من نسبت بهش داشتم... وقتی میدیدمش هیچی از گلوم پایین نمیرفت
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7779 عشقی ک من نسبت بهش داشتم... وقتی میدیدمش هیچی از گلوم پایین نمیرفت چیشده .. "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20104 آره همون۹۰ درصدشون که الکیه ۱۰ درصدش هنوز یادشون میمونه بزرگتر شدن ایشالا نباشع پس 😂 یا خدا رابطه رو کم کردم انشاالله از سرش بپره
vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 چیشده .. حرفاش نابودم کرد دارم از درون میمیرم از غروب دوبار پانیک شدم💔🙂
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20104 عشقی ک من نسبت بهش داشتم... وقتی میدیدمش هیچی از گلوم پایین نمیرفت ای بابا اینجوری خودت اذیت میشی منم دوست داشتن رو تجربه کردم تو نوجونی ولی دوره ای بود بعد یه مدت حسم بهش عوض شد ، چند سالته؟