بهار_خانمم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 199 عنوان شیمی کنکور 73 بازدید | 11 پست کسی تا حالا با فراهانی کلاس داشته؟خوبه؟چند درصد باهاش زدید؟امروز یکی از کلاسهاش دیدم، خوب بود ، ولی هنوز مطمئن نیستم بهترین باشه، میخوام کتاب و جزوه بخرم باید مطمئن باشم ازششما با چه دبیری اوکی هستید؟(من ۷ سال از درس دور بودم هم) دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️ 1404/05/09 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 3540 اگه پایت ضعیفه حقیقتا مناسب نیس..... این کاربری تعلیق داعم...
بهار_خانمم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 199 اگه پایت ضعیفه حقیقتا مناسب نیس..... یعنی سطح بالا درس میدن؟امسال دوتا کلاس عادی و پیشرفته گذاشتن من فیلم عادی رو دیدم امروز ، جلسه اول ۴۰۵ که استوکیومتری بود رو دیدم، همه سوالات رو حل کردم خودممیدونی از درس دور بودم ولی شیمیم همیشه عالی بود دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️
بهار_خانمم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 199 اطلاعات غلط نده میشه شما راهنمایی کنید؟❤️ دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 3540 اطلاعات غلط نده سایت عمومی نظرمو گفتم من خودم سالانه شو کامل دیدم ونوشتم شما پایت ضعیف بوده استفاده کردی نتیجه داده ? این کاربری تعلیق داعم...
fatemeeeee82 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 218 سایت عمومی نظرمو گفتم من خودم سالانه شو کامل دیدم ونوشتم شما پایت ضعیف بوده استفاده کردی نتیجه داده ... من صفر کامل بودمسری پیش ۳۸ زدم اردیبهشتاینسری احتمال ۴۵ بشه
fatemeeeee82 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 218 میشه شما راهنمایی کنید؟❤️ ببین فراهانی کلا از صفر میگهاگه صفری اصلا نترس با کلاساش برو جلوفقط تستم بزناگه فقط به جزوش بسنده کنی زیاد خوب نمیشه نتیجت
بهار_خانمم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 199 ببین فراهانی کلا از صفر میگهاگه صفری اصلا نترس با کلاساش برو جلوفقط تستم بزناگه فقط به جزوش بسنده کن ... ممنونم عزیزم❤️چندتا سوال داشتم😅میگم سطح کلاسش خوبه؟مثلا از کنکور و قلمچی ساده تر نیست؟بعد برای ریاضی هم من فیلمای استاد کرمی رو دیدم، خوب بود ها قشنگ یاد میگرفتم ولی حس میکنم زیادی دیگه تشریحیهنظرت چیه راجع به ایشون؟برای فیزیک میگم یحیوی خوبه؟ دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️
fatemeeeee82 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 218 ممنونم عزیزم❤️چندتا سوال داشتم😅میگم سطح کلاسش خوبه؟مثلا از کنکور و قلمچی ساده تر نیست؟بعد برای ریاض ... نه قشنگ میتونی باهاش همه چیو بزنیریاضی من زیاد نخوندماما همون یه ذره رو هم با کرمی خوندم زیاد نمیتونم راجبش نظر بدم ولی درکل بد نیسفیزیکم به نظرم قضاتی بهترهاگه باهاش ارتباط بگیری و تکلیفاشو حل کنی خوبه
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 3540 یعنی سطح بالا درس میدن؟امسال دوتا کلاس عادی و پیشرفته گذاشتن من فیلم عادی رو دیدم امروز ، جلسه اول ۴ ... از اون کاربر که اطلاعاتش درسته بپرسین بیشترراهنمایی میکنه این کاربری تعلیق داعم...
بهار_خانمم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 199 نه قشنگ میتونی باهاش همه چیو بزنیریاضی من زیاد نخوندماما همون یه ذره رو هم با کرمی خوندم زیاد نمیتون ... ممنونم عزیزم❤️ دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️