2777
2789
عنوان

شیمی کنکور

91 بازدید | 11 پست

کسی تا حالا با فراهانی کلاس داشته؟خوبه؟چند درصد باهاش زدید؟

امروز یکی از کلاسهاش دیدم، خوب بود ، ولی هنوز مطمئن نیستم بهترین باشه، میخوام کتاب و جزوه بخرم باید مطمئن باشم ازش

شما با چه دبیری اوکی هستید؟

(من ۷ سال از درس دور بودم هم)

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه پایت ضعیفه حقیقتا مناسب نیس.....

یعنی سطح بالا درس میدن؟

امسال دوتا کلاس عادی و پیشرفته گذاشتن من فیلم عادی رو دیدم امروز ، جلسه اول ۴۰۵ که استوکیومتری بود رو دیدم، همه سوالات رو حل کردم خودم

میدونی از درس دور بودم ولی شیمیم همیشه عالی بود

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده

ببین فراهانی کلا از صفر میگهاگه صفری اصلا نترس با کلاساش برو جلوفقط تستم بزناگه فقط به جزوش بسنده کن ...

ممنونم عزیزم❤️

چندتا سوال داشتم😅

میگم سطح کلاسش خوبه؟مثلا از کنکور و قلمچی ساده تر نیست؟

بعد برای ریاضی هم من فیلمای استاد کرمی رو دیدم، خوب بود ها قشنگ یاد میگرفتم ولی حس میکنم زیادی دیگه تشریحیه

نظرت چیه راجع به ایشون؟

برای فیزیک میگم یحیوی خوبه؟

ممنونم عزیزم❤️چندتا سوال داشتم😅میگم سطح کلاسش خوبه؟مثلا از کنکور و قلمچی ساده تر نیست؟بعد برای ریاض ...

نه قشنگ میتونی باهاش همه چیو بزنی

ریاضی من زیاد نخوندم

اما همون یه ذره رو هم با کرمی خوندم زیاد نمیتونم راجبش نظر بدم ولی درکل بد نیس

فیزیکم به نظرم قضاتی بهتره

اگه باهاش ارتباط بگیری و تکلیفاشو حل کنی خوبه

نه قشنگ میتونی باهاش همه چیو بزنیریاضی من زیاد نخوندماما همون یه ذره رو هم با کرمی خوندم زیاد نمیتون ...

ممنونم عزیزم❤️