2777
2789
عنوان

تمیز کردن یخچال

368 بازدید | 5 پست

دوستان گلم قفسه های یخچال که شیشه ای هست میشورم بدنش را باچی تمیز کنم با اتک میشه تمیز کرد؟ و حایی خوندم جوش شیرین نظر شما در مورد جوش شیرین چیه اصلا تمیز میکنه و برا بدنه خوبه؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایتکس و اینا نزنی ها  من با این ابرهای فشرده و مایع ظرفشویی تمیز کردم عین روز اولش نو شد

مرسی گلم

به واسطه نگهداری از مواد غذایی داخل یخچال، نظافت این لوازم از ضروری‌ترین موارد در امر خانه است. وجود کوچک‌ترین میکروب و یا باکتری، می‌تواند سبب آلوده و درنهایت فاسد شدن مواد غذایی شود. پس بهتر است نظافت یخچال، فریزر و ساید بای ساید را همیشه در دستور کار قرار دهید.
قبل از اینکه به سراغ تمیز کردن یخچال فریزر و ساید بای ساید بروید، ابتدا باید فکری برای مواد غذایی داخل آن بکنید. اگر در خانه بیش از یک یخچال دارید که مشکلی نیست و می‌توانید کار تمیز کردن یخچال‌ها را یکی یکی انجام دهید و در زمان تمیز کردن یک یخچال، مواد غذایی را داخل یخچال دیگر قرار دهید.

اما اگر تنها یک یخچال در خانه دارید، برای اینکه مواد غذایی فاسد نشوند، بهتر است آنها را به خانه اقوام منتقل کنید. یا اینکه یک کول باکس یونولیتی در خانه داشته باشید. داخل کول باکس را هم با قالب‌های یخ پر کنید تا مواد غذایی فریزری آب نشوند.

راهکار دیگر هم داشتن یک کلمن بزرگ است. می‌توانید چند قالب یخ داخل کلمن قرار دهید و مواد غذایی را داخل آن بچینید. با این راهکارها از فاسد شدن مواد غذایی جلوگیری خواهد شد.

پیشنهاد می‌شود که فریزر را در فصل گرم سال تمیز کنید. زیرا در این فصل‌ها مواد غذایی فریزری کمتری داخل فریزر است و نگرانی از بابت خراب شدن مواد غذایی نخواهید داشت.

همچنین بهتر است این کار را بعد از تمام شدن ذخیره گوشت و مرغ انجام دهید.

اما برای تمیز کردن یخچال ساید و یا تمیز کردن یخچال معمولی، هر ماه این کار را انجام دهید تا بهداشت مواد غذایی حفظ شود.

تمیز کردن یخچال را شروع کنید.

به واسطه نگهداری از مواد غذایی داخل یخچال، نظافت این لوازم از ضروری‌ترین موارد در امر خانه است. وجود ...

ممنونم عزیزم