2777
2789
عنوان

چخبرتوته آنقدر زود شوهر میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 75 پست
اصلا فکرشم نمیکردم بعد ۱۸ سالگی و تموم کردن مدرسه آنقدر زندگی سخت میشه و بحران داری

تازه اولشه

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال قراره برم چون دانشگاه دولتی قبول نشدم میرم آزاد شهرمون مادرم میگه هز درس که هیچ گوهی نشدی لااق ...

دانشگاه برو درس بخون از زندگیت لذت ببر به مادرتم بگو نترس تا چند سال  دیگه کور و کچل نمیشم انقدر عجله داری

به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛ 

من نمی‌دونم نسل این عقب مونده ها کی منقرض میشه

😂😂😂😂😂 زود ازدواج کردن عقب موندگیه؟ بابا خب به بلوغ رسیدن انقدر عاقلن که میتونن یه زندگی رو اداره کنن ،چرا ازدواج نکنن؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
اهوم خودمم نظرم همینه

حالا از من میپرسی اضلا عاشق نشو خودتو اسیر عشق نکن منطقی یه خاستگار خوب درست حسابی داشتی که دستش به دهنش میرسید اشنا شو به دلت نشست ازدثاج کن

دنبال عشق نباش که همش بدبختیه اشتباه منو نکن

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

من نمی‌دونم نسل این عقب مونده ها کی منقرض میشه

یکم شخصیت داشته باشید شما برو سن بالا ازدواج کن خیلیا سنت‌ شونه هنوزم خیلی هست حتما ازدواج زود یه خوبی هایی داره یه بدی هایی ولی نمیشه به اونا گفت عقب مونده مث این میمونه ک اونا هم به شما بگن عقب مونده زندگی هرکس به خودش مربوطه نمیشه رو بقیه اسم گذاشت

من۲۳ ازدواج کردم. به نظر خودم زود بود

نکنیا. ۱۹ واقعا بچه ست سنی نداری. مگه چشم وهم چشمیه ازدواج که خانوادت ببینن دخترای فامیل ازدواج کردن فقط تویی که عقب افتادی😑

ازدواج پر از مسئولیته. با یکی که نمیشناسیش زیر یه سقف زندگی کنی و با همه چیز هم کنار بیاین. خیلی باید آمادگی داشته باشی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

حالا از من میپرسی اضلا عاشق نشو خودتو اسیر عشق نکن منطقی یه خاستگار خوب درست حسابی داشتی که دستش به ...

آفرین ،شناخت مهمه  تا میتونی باید طرف رو بسنجی،طرف با اخلاق و مهربون و آدم باشه 

بعد که خوبی هاشو دیدی تازه میتونی دوستش داشته باشی و ازش خوشت بیاد ،بری تو زندگی می‌دونی چی میگم

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.
تو ازدواج بخوای احساسات رو هم نادیده بگیری نمیشه

اول عقل بعد احساس نه همون اول احساس هیجان ک آسیب رسونده این حالت همیشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

😂😂😂😂😂 زود ازدواج کردن عقب موندگیه؟ بابا خب به بلوغ رسیدن انقدر عاقلن که میتونن یه زندگی رو ادار ...

با حرف اون کاربرد کاری ندارم قصد توهین هم ندارم

ولی یه نوجوون به اقتضای سنش تحت‌ تاثیر بلوغ و هورمون که هست هر لحظه ممکنه نظرش عوض بشه اونقدرا تو جامعه نبوده اونقدرا تجربه نداره اونقدرا خودشو نمیشناسه نمیدونه از زندگی شخصی چی میخواد چه برسه به زندگی مشترک و اینکه چجوری شخصی مناسبش هست

یه چیزایی اقتضای سن هست نمیشه سن رو نادیده گرفت مخصوصا وقتی سن اینقدر کمه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم