خدایی اگر هست خدای اونه نه من
تا اینجا که داشته بدبختی منو تماشا میکرده و حرومزادگی اونارو و کاری نکرد به نفعم، که زندگیم بچرخه و بهشون تو دهنی بخوره! مگه من تلاششو نداشتم چه گناهی کردم که عزتنفسم به دست یک پشت گری گوری تخریب بشه
مگه برادر بیخاصیتت ازدواج نکرد؟ خب.
مگه چندین سال منو اینجا دیدی؟ نه.
پس غلط اضافه کردی که میای در شرایط سوگ دنبالم و دستمو میگیری و میگی خوشبخت بشی
تویی که هنرت خیلی بیادبیه فقط دا...ن بوده و به ازاش همسرت برات بریز و به پاش کرده این اسمش روسپی بودنِ اسلامی نیست پس چیه! موندم چطور بفهمونم من مثل تو نبودم که رو هوا آدمارو بزنم و با پول اونا پز بدم من آدمی بودم که همیشه طرز فکرم این بوده منم باید چیزی برای افتخار پیش همسرم داشته باشم واگرنه نمیتونم این نامتوازنی رو تحمل کنم چه برسه افتخار کنم انگار سر سفره بقیه نشسته باشم
چطور به عرضِ حقیرش میرسوندم آخه دو هزاری اگر کسایی که از من خواستگاری کرده بودن رو تو میدیدی باهاشون عکس یادگاری میگرفتی اون وقت من به خاطر شرایط زندگیم خودم نخواستم ازدواج کنم چون از ظاهرم خوشم نمیاد و مسائل دیگهی زندگیم که عاقلانه بود ازدواج نکنم. اوندوقت بیام بابت برادر چلغوز تو چنین اراجیفی رو متحمل بشم؟ اینجور که بوش میاد اینا تا آخر عمر نمیخوان ولم کنن وقتی بهم یادآوری میکنن از عرش نمیام رو فرش میرم زیر زمین تو طبقات منفی انقدر اینا نفهمن
یا بگن دیگ حلیم هم بزنم بخت خوب ... تکرارشم قباحت داره خداشون که میدونه دستم برسه چه ها که به سرشون نیارم بیاد منو زودتر از این دنیای کثیف ببره تا عزیزانش راحت به حرومزادگیشون ادامه بدن اینا پارتیشون پیش خدا کلفته که تو این موقعیت چنین تیکه و طعنه میزنن درحالیکه دختر جوان مجرد دارن پس باکی ندارن
پس منم اگر دستم به کسی برسه دریغ نکنم و کم نمیذارم اساسی ازشون پذیرایی میکنم بذار هر بلایی میخواد سرم بیاد تا الآن مگه خوب نبودم چی شد هیچی از این به بعد مثل اونا باشم این عدالته