2777
2789
عنوان

طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلسم سیاه؟

وحشتناک‌ترین نوع طلسم رو میخوام که نتونه باطل کنه و برگردونه به خودم 

میخوام روزگارشون رو سیاه کنم میخوام تا آخر عمر بیمار افسرده و سرگردان بشه و هیچ پیشرفتی تو زندگیش حاصل نشه دلم میخواد بیچارگیشو با چشمای خودم ببینم 

از افرادی که طلسم مینویسن متنفرم

هرکی میخواد باشه

یه عوضی بیشعور که به خیال خودش حق باهاش بود

با سحر و طلسم بدبختمون کرد الحمدلله خودش هم تو چاهی که کنده گرفتاره امیدوارم تا ابد گرفتار بمونه خدا لعنتش کنه

از افرادی که طلسم مینویسن متنفرمهرکی میخواد باشهیه عوضی بیشعور که به خیال خودش حق باهاش بودبا سحر و ...

اگر ناحق بود تا فیهاخالدون بسوزه اگر نه نوش جانتون

خوب اون موقع اگر دست به نابودیشون زدی چه فرقی با خود بد ذاتشون داری؟

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

خوب اون موقع اگر دست به نابودیشون زدی چه فرقی با خود بد ذاتشون داری؟

تا الآن که خوش ذات بودم چیشد؟ تا حالا حس شاسکول بودن داشتی؟ اصلا من اهریمن 

تو میری تو مراسم سوگواری طرف مقابل که هشت سال برای حفظ غرورش خودشو دریغ کرده و رفت و آمدی نداشته و رو حرف حذب بادی یه لا...ی که دوسش داشته حتی تو موقعیت‌های خوب و عالی که تا فیهاخالدینشون رو میسوزونده فکر این بودم که نکنه دلش بگیره و غیره حالا که ازدواج کرده تو همچین روزی میری میگی خوشبخت شی!!!!!!!! میری به همچین آدمی که چارچوب داشته و عین آدم زندگی کرده و از مشکلات زندگیش باخبری میگی بیا دیگ حلیم هم بزن بخت خوب نصیبت شه؟ خدا اگه وجود داشت اونه که شاهد همه چیز بوده و قاضی اصلی اونه و من نمیتونم با کامنت یک بازه‌ی ۱۶ ساله رو توضیح بدم که جای فراموش کردن و شرمندگی و دوری بیاند و کنایه‌های درخور شان خودشون رو بهت حواله کنن این درد داره اینکه اگر از خدا میترسیدن چنین کاری نمیکردن پس خودم دست به کار میشم میفهمی

تا الآن که خوش ذات بودم چیشد؟ تا حالا حس شاسکول بودن داشتی؟ اصلا من اهریمن تو میری تو مراسم سوگواری ...

🫂عزیز دلم خداوند به دلت آرامش بده من بهت قول میدم که جلوی چشم خودت تقاص کارهاشون رو پس میدن تا به این ۱۶ سال که میگی صبر کردی و خانومی از این جا بعد هم صبر کن آشی که خدا براشون بار گزاشته خیلی سوزان تر از چیزی هست که شما میخوای با رفتن به سمتش زندگیت رو بدتر از چیزی که هست بکنی به خدا توکل کن❤️😘

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

🫂عزیز دلم خداوند به دلت آرامش بده من بهت قول میدم که جلوی چشم خودت تقاص کارهاشون رو پس میدن تا به ا ...

از فهم و درکتون ممنونم 

و تمام حرفاتون حقه با این وجود که تمامش رو مو به مو قبول دارم اگر کسی رو پیدا کنم نیست و نابودش نکنم رهاش نمیکنم هرگز نمیتونم صبر کنم بعد از ۱۶ سال عمر ارزشمند تازه بفهمی دشمنت کی بوده خود خدا هم بیاد پایین تا انتقام نگیرم هرگز رهاش نمیکنم