2821
2789
عنوان

تكون جنين

105 بازدید | 12 پست

دوستان احساس ميكنم جنينم تو واژنم وقتي تكون ميخوره احساس درد دارم اول هفته ٣٦تورو خدا بياين بگين علائم زايمان زودرس نيس؟؟؟ميترسم

خدايا شكرت ،!!!خانمي كه بهش قول دادم سر زايمان براش دعاكنم دعا كردم گفتم بدونه به يادش بودم 

برو دکتر چون ما هرچی بگیم اشتباهه 

ولی خوندم جایی اگر در طول روز و هر ساعت بیش از 6 انقباظ داشته باشید علایم زایمان هست

همین نینی سایت توضیحات خوبی داره برای هفته ی شما

https://www.ninisite.com/timeline/34/هفته-سی-و-ششم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش.از 36 هفته بچه کامله.دیگه زایمان زودرس نیست..هر وقت به دنیا اومد خوش اومد...برو دکتر شاید دهانه رحمت باز شده.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

انقباض ندارم فقط كمر درد دارمو احساس ميكنم حركت بچه تو واژن گاهي 

خدايا شكرت ،!!!خانمي كه بهش قول دادم سر زايمان براش دعاكنم دعا كردم گفتم بدونه به يادش بودم 
عزیزم نگران نباش.از 36 هفته بچه کامله.دیگه زایمان زودرس نیست..هر وقت به دنیا اومد خوش اومد...برو دکت ...

اخر هفته وقت دكترمو ،اخه وقتي ميرم اونجا بيشتر استرس ميگيرم 

اخر هفته وقت دكترمو ،اخه وقتي ميرم اونجا بيشتر استرس ميگيرم 

استرس طبیعیه..سعی کن پیاده روی کنی و عرق کاسنی بخوری.بیشتر نزدیکی کن.تخلیه منی زایمان رو اسون میکنه.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
استرس طبیعیه..سعی کن پیاده روی کنی و عرق کاسنی بخوری.بیشتر نزدیکی کن.تخلیه منی زایمان رو اسون میکنه.

اره ولي ميترسم زايمان زودرس بگيرم كاسني خوردم ولي شنيدم دهانه رحمو نرم ميكنه ديگ نخوردم ميگم بعد ٣٧هفته دعاكنيد برام 

برو دکتر چون ما هرچی بگیم اشتباهه  ولی خوندم جایی اگر در طول روز و هر ساعت بیش از 6 انقباظ داش ...

اخه مشكلم اينه اصلا نميدونم انقباض چجوري بچه أولم استرسمم باعث شد گيج شم نميدونم نفخ كردم  يا انقباض 😭😭😭

ايشالا ك چيزي نيس ولي اگه دردت زيتده دكتر برو  خيالت راحت بشه

اره ميرم انشالله فردا الان اگه مجبورشم نهايتا ميرم بيمارستان دوست ندارم اونجا معاينه شم بدتر شنيدم

دوستان دعاكنيد اين چند هفته ام بگذره اخه خيلي ميترسم الان هنوز اول هفته ٣٦ام يعني٣٥هفته و١روزم ،اگه بچم به دنيا بياد ايا ميمونه ؟؟؟؟اخه پسرم هست

سلام استارتر عزیز شما برای بالا بودن ntd فقط سونو دادین؟

دکتر ب منم فقط سونو داده.آمینو ننوشت واسم.خیلی نگرانم تورو خدا جواب بدید

شما چی کار کردید و اینکه بچتون سالم بدنیا اومد مشکلی ندارن؟

ب من گفتن ستون فقرات مشکل داره خیلی حالم بد تو رو خدا بیاید جواب بدید

پیشنهاد دوستی میدم لطفا قبول کنید

2824
2823
2791
2779
2792