2777
2789
عنوان

کمکم کنید

52 بازدید | 13 پست

بایکی چندسال هستم پسرسالمیه  بعد جلونیومد رفتم بایکی دیگ چون خیلی سختی کشیدم پاش   حالا این جدیده وابسته شدم بهش  هرشب عرق وخوری وسابقه خیانت همه جوره رل زیاد داشته اولش گولم زد ک میخامت الان حرفی نمیزنه از ازدواج  حس میکنم روانی شدم ارامش ندارم باهاش  حالا اولی اومده میگ میخامت وفلان  چکارکنم  ب نظر شماخیانته  چون این تعهدی ب من نداره اصلا توعشق حال خودشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چرا خودتو بی ارزش دیدی ک با اون پسره اصلا ادامه دادی هیچ بعد اصلا گیرم پیشنهاد ازدواج هم میداد ...

مامانم فهمیده میگه خاک توسرت هی فحشم میده   خرشدم اولش اینطور نبود ک    چطوری ولش کنم  وابسته شدیم    اولی حداقل اخلاق بهتربود خیانت نمیکنه 

مامانم فهمیده میگه خاک توسرت هی فحشم میده خرشدم اولش اینطور نبود ک چطوری ولش کنم وابسته شدیم ...

اولشم اینطور بود فقط نذاشته بود تو بفهمی آدم یهو خائن و عرق خور نمیشه ک 

واقعا چرا خودتو بی ارزش دیدی ک با اون پسره اصلا ادامه دادی هیچ بعد اصلا گیرم پیشنهاد ازدواج هم میداد ...

نمیدونم چ گایی خوردم ببخشید اینطورمیگم الان گیر کردم تو وابستگی  چی بگم کاتم کنم میگه همه چی تقصیر خودته تو رل زدی اینجوری شدی

نمیدونم چ گایی خوردم ببخشید اینطورمیگم الان گیر کردم تو وابستگی چی بگم کاتم کنم میگه همه چی تقصیر خ ...

ببین تصور کن باهاش ازدواج کردی در خوش بینانه ترین حالت فک کنیم اومد باهات ازدواج کرد 

هر روز مست میاد خیانت هم میکنه اون موقع نمیگی کاش عقل داشتم نهایت دو هفته زار میزدم فراموشش میکردم ؟ یا دیگ تهش بچه بغل تا ته عمر بدبختی بکشی ک چی یه زمانی وابسته بودی؟! 

واقعا فک نمیکنی بهتره دو هفته گریه کنی بخاطر ببخشید این حماقت بلاکش کنی راحت بری پی آینده ات؟

اولشم اینطور بود فقط نذاشته بود تو بفهمی آدم یهو خائن و عرق خور نمیشه ک

دقیقا اصلا روح روانم بهم ریخته  محبتی از اولی ندیدم اینجوری شدم  الان اونم برگشتع ب نظرت چیکارکنم   بخاطز اون نیست اصلا  جای من بودین  ی روزم تحملش نمیکردین یهو عاشقش شدم  ازاین زبون بازاهست  میگفت خاستگاری میام 

دقیقا اصلا روح روانم بهم ریخته محبتی از اولی ندیدم اینجوری شدم الان اونم برگشتع ب نظرت چیکارکنم ...

فک میکنی عاشقی اشتباه نکن 

ببین نمیدونم پند سالته بلاخره ماها هم زمان مجردی از این حماقتا داشتیم آدم میگه این نباشه من مردم بعد دوهفته اصلا اسم طرف یادت نمیاد و به این حماقت میخندی 

ببین تصور کن باهاش ازدواج کردی در خوش بینانه ترین حالت فک کنیم اومد باهات ازدواج کرد هر روز مست میاد ...

دقیقا کم کم همینکارو میکنم ولی دلم پیشش میمونه خودش خاست اینطور اگ میخاست درست میکرد خودشو

دقیقا کم کم همینکارو میکنم ولی دلم پیشش میمونه خودش خاست اینطور اگ میخاست درست میکرد خودشو

دقیقا دلت بخاطر کدوم نقطه مثبت این بشر میمونه پیشش؟ 

یارو کلکسیون بدبختیه 

دقیقا دلت بخاطر کدوم نقطه مثبت این بشر میمونه پیشش؟ یارو کلکسیون بدبختیه

درسته  ولی روانیه تاکات میکنم میگع تو هرزه ای  اصلا توجه نمیکنم این بار  میترسم اون اولی هم بپره  این حرکتارو سرم نمیزد حداقل 

درسته ولی روانیه تاکات میکنم میگع تو هرزه ای اصلا توجه نمیکنم این بار میترسم اون اولی هم بپره ای ...

بگه واقعا اون خودش چیه که حرفش چی باشه آدم هرزه و خائن همه رو به این چشم میبینه 

کات کن بلاک کن بره