2777
2789
عنوان

شکستگی استخوان پا

49 بازدید | 9 پست

دوستان میشه کمکم کنین اگه اطلاعاتی دارید در زمینه شکستگی متاتارس پنجم؟ 

۶ تیر شکست ، یک هفته اتل بود الان چهار هفته ست توی گچ هست ... دکتر بهم گفته روند درمان کنده و باید پنج هفته دیگه بیای 

طبیعیه؟ 

میشه کمک کنین لطفاً :) 

خیلی بد شکسته؟ ممکنه عمل بخواد؟ خیلی استرسشو دارم 🫠🫠🫠

من استخوان رانم شکست. کلا از هم جدا شد.عمل شدم.زمان برد تا خوب بشه.

درباره این نوع شکستگی اطلاعی ندارم راستش ولی فکر نکنم عمل بخواد.مگه استخوانت از هم جدا شده؟

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

من استخوان رانم شکست. کلا از هم جدا شد.عمل شدم.زمان برد تا خوب بشه.درباره این نوع شکستگی اطلاعی ندار ...

نه والا حتی جا به جا هم نشده متاسفانه بد جایی هست ... این قسمت به طور طبیعی خون رسانی کم هستش ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا حتی جا به جا هم نشده متاسفانه بد جایی هست ... این قسمت به طور طبیعی خون رسانی کم هستش ...

دکتر گفته عمل میخواد؟

آخه برا مو برداشتن که عمل نمیکنن.

دکتر گفته عمل میخواد؟آخه برا مو برداشتن که عمل نمیکنن.

نه آخه مو بر نداشته ، شکسته ولی خب شکستگی جا به جا نشده و فاصله نگرفته دو طرف 

الان با توجه به گفته دکتر باید اواسط شهریور دوباره برم که چک بکنه ...

من میگم نکنه یه وقت بخواد عمل کنه چون خیلی داره طول می‌کشه 

نه آخه مو بر نداشته ، شکسته ولی خب شکستگی جا به جا نشده و فاصله نگرفته دو طرف الان با توجه به گفته د ...

انشالله خوب میشع کار به اونجا نمیرسه.

منم پام عمل شد دکتر گفت اگر جوش نخوره باید پیوند استخوان انجام بدی ولی خداروشکر جوش خورد.

سعی کن لبنیات بخوری گوشت قرمز هم زیاد بخور.اگر بدت نمیاد پاچه و پای مرغ هم بخوری خوبه.

انشالله خوب میشع کار به اونجا نمیرسه.منم پام عمل شد دکتر گفت اگر جوش نخوره باید پیوند استخوان انجام ...

امیدوارم عمل نخواد 

خیلی مسخره شکست 

خیلی خیلی خیلی مسخره