2789
عنوان

دلم خنک شد

298 بازدید | 17 پست

دوست با دوست پسرش کات کرده خیلی جگرم حال اومده

این پسر از من خوشش اومد دوستم پرید وسط فاز عاشقی برداشت به پسره پیام داد یک سال زجر کشیدم هر روزش زهر شد برام الان کات کردن جیگرم حال اومد 

🥰🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تبریککککککک

مشکلات شخصی شما،نمیتونه دلیل خوبی برای رفتارتون باشه.لطفا کمی شعور اجتماعی داشته باشید! ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

اون پسره اگه از تو خوشش می اومد دختره اگه خودشم میکشت باهاش نمیرفت تو رابطه عزیزم یکم راجب پسره فکر ...

از کجا میدونی چیکار کرد؟ دوستمو پس میزد میگفت نمیخوام دوستم میرفت پیشش دست پسره را می گرفت منم گفتم خواستگار دارم میخوام جوتب مثبت بدم دوستم رفت بهش گفتم اونم مونزد با دختره پسر تاکید کرده بود من نفهمم که دوستن 

🥰🥰

والا جای حرص خوردن بشین دعا به جون رفیقت بکن ک باعث شد بفهمی پسره چه هوله نذاشته تو تو دام پسره بیوف ...

پسره خوب بود هول نبود گیر افتاده بود منم گفتم خواستگار دارم چون دوستم هر روز با کاراش عدابم میداد میگفت من این پسر و میخوام وای به حال کسی که نزاره پسره هم نگاش به من بود خودمو کشوندم کنار

🥰🥰