2777
2789
عنوان

شغل آزاد

243 بازدید | 27 پست

الان که شغل آزاد درآمد کمی داره به نظرتون چه کاری بهتره انجام بدیم که سود و درآمد داشته باشیم؟ شغل های آزاد قبلا بهتر بود الان کلا درآمد شغل ازاد کم شده

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ۱۷ سالمه پدرم شغلشون آزاده میخواستم بدونم چه راهی هست که درآمد یکم بهتر بشه

از من ۳۲ساله بتو نصیحت.....یه شغل آزاد داشته باشی ک خودتی و خودت بمرور قول میدم سریسال پیشرفتتو میبینی....واس مردم کارنکن

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

نه اصلا باز کارمند حقوقش میاد اما شغل آزاد بعضی وقتا درآمد هست بعضی وقتا نیست الانم که کلا نیست

نمیدونم والا واسه ما همیشه اندازه خرج مخارج ۵۰،۶۰ تومن رو در میاد 

ولی گاهی بهتره دیگه 

شغلشون چیه؟

از من ۳۲ساله بتو نصیحت.....یه شغل آزاد داشته باشی ک خودتی و خودت بمرور قول میدم سریسال پیشرفتتو میبی ...

بابام مشاور املاک داره شغل آزاد محسوب میشه ولی اصلا درآمد نداره نه معامله میشه نه خرید و فروش فقط بعضی وقتا رهن و اجاره که اونم خیلی کمه بهتر از شغل مشاور املاک که دیگه نیست اما خیلی رکوده از فامیل کمک میگیرم چیکار کنیم میگن بریم یه کار دیگه مثل هایپر مارکت خواستم اینجا هم نظرات رو بدونم

بابام مشاور املاک داره شغل آزاد محسوب میشه ولی اصلا درآمد نداره نه معامله میشه نه خرید و فروش فقط بع ...

املاک و این شغلا سود هنگفت داره ولی دراز مدت....شغل اینترنتی خوبه

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

املاک و این شغلا سود هنگفت داره ولی دراز مدت....شغل اینترنتی خوبه

متاسفانه کار املاک اصلا خوب نیست اطراف بالای شهر خوبه املاک بابام که منطقه متوسط هست اصلا کار نمیکنه خودشم ۲۰ ساله که تو کار املاکه همیشه خوب بوده یه سال و نیمه اصلا خوب نیست متاسفانه