2777
2789
عنوان

کیا با نور خورشید سردرد میشن

110 بازدید | 11 پست

سلام من هر موقع که صبح برم بیرون سردرد میشم در حد مرگ برای همین معمولاً تو خونم تا هوا تاریک بشه دیگه شوهرم بهم میگه خون آشام کیا مثل منن و چیکار میشه کرد 

شبام نور خونه معمولاً کم و سفیده اگر برم بیرون و نور زرد باشه حتی تو شب عینک آفتابی می‌زنم 😑😑

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه به این شدتاحتمالا میگرن داریدکتر رفتی؟

دیگه خیلی زیاد شده مجبورم برم دکتر 

همیشه با نوافن حل میکردم 

زمستون ها خوبم که نور مستقیم نیست ولی امان از تابستون

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
دیگه خیلی زیاد شده مجبورم برم دکتر همیشه با نوافن حل میکردم زمستون ها خوبم که نور مستقیم نیست ولی ام ...

سعی کن عینک آفتابی رنگ غلیظ بگیری

تقریبا میشه مثل عینک جوشکاری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سعی کن عینک آفتابی رنگ غلیظ بگیریتقریبا میشه مثل عینک جوشکاری

دارم ولی مشکل اینه چشمام ضعیفه و موقع رانندگی مجبورم طبی بزنم برای همین سردرد میشم 

باید عینک آفتابی طبی سفارش بدم 

منم

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕