2777
2789
عنوان

افسردگی مزمن کیا داشتن یا دارن

55 بازدید | 11 پست

بچه ها هرکس این ۵ تا نشونه رو حتمااااا همشونو باهم و طولانی مدت داشته باشه، متاسفانه افسردگی مزمن داره.

۱ اختلال در خواب 

۲ خستگی جسمانی

۳ بی انگیزگی 

۴ عدم نشاط

۵ افکار منفی

من همرو یک سالع دارم. واقعا حالم خوب نیست. نمیدونم چه کار کنم؟ کسی روانشناس خوب سراغ داره بهم معرفی کنه؟

افسردگی دارم ولی فعلا مزمن نیست. یه مدت طولانی مزمن بود و من حتی نمیتونستم خودمو از روی تخت بلند کنم. دوش بگیرم یا هر چی. درسام افت کرده بود، به خودم نمیرسیدم و هر روز آرزوی مرگ میکردم

افسردگی دارم ولی فعلا مزمن نیست. یه مدت طولانی مزمن بود و من حتی نمیتونستم خودمو از روی تخت بلند کنم ...

دقیقا وضعیت الان منو داشتی

راهکاری پیدا کردی؟ یا چه میدونم روانشناسی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا وضعیت الان منو داشتیراهکاری پیدا کردی؟ یا چه میدونم روانشناسی؟

ببین اصلا کار خودمو توصیه نمیکنم. فقط یک جلسه رفتم پیش روانپزشک و اون خیلی حرفای ناامیدکننده‌ای بهم زد جدای از اینکه باید تراپی برم و دارو مصرف کنم. و قبلا هم تجربه بدی از روانشناس داشتم. و کلا گذاشتمشون کنار.

فقط سعی کردم خودمو بهتر بشناسم، بفهمم چیه دقیقا که اینقدر داره منو افسرده میکنه، چیه که اینقد منو داره پایین میکشه، من کیم، چه روحیاتی دارم و چه نیازایی دارم. وقتی بیشتر فهمیدم مشکل چیه یکی دو تا کتاب روانشناسی مربوط بهش خوندم و یکم بهتر شدم. نمیدونم واقعا بهتر شدم یا قراره دوباره بیفتم تو اون حالت وحشتناک. چون الان هنوز نسبتا افسردم. 

من تازگیا بزورم حرف میزنم من بشدت شوخ طبع و اکتیو بودم حالا نه

عزیزممممم

منم همینطور 

خیلی ناراحت شدم

من فوق العاده برونگرا و خوش مشرب بودم. جوری که توی همه جمع ها در راس بودم و اگه من نبودم دوستام میگفتن واقعا تو نباشی افسرده میشیم. اما الان چند تا جمله ی عادی روزانه هم بزور میگم.

عزیزممممممنم همینطور خیلی ناراحت شدممن فوق العاده برونگرا و خوش مشرب بودم. جوری که توی همه جمع ها در ...

منم همینطور عزیژم 

من ک بخاطر شرایط ازدواجم هست به این حال افتادم 

ببین اصلا کار خودمو توصیه نمیکنم. فقط یک جلسه رفتم پیش روانپزشک و اون خیلی حرفای ناامیدکننده‌ای بهم ...

عزیزمممممم امیدوارم هر چه زودتر تو، من و هر کسی به این بیماری روانی دچار شده حالش خوب شه

خیلی بده 

خیلی 

متاسفانه تا کسی هم دچارش نشه درک نمیکنه