چرا وقتی معلمان تند تند تعطیل میشن کسی اعتراض نداره
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
والا تعطیلی حدی داره امورات کشور داره تعطیل میشه حالا شما ک اون چهار روز رو سرکار میری اون یه روز هم ...
دقیقا همش تعطیلی و مزایا و کلاهمچی ب نفع قشرخاصی هست بقیه مردم انگار جز این کشور نیستن😐حالام ک برا جنگ طبق وظیفه و تعهد رفتن سرکار میخان برا انجام وظیفه بهشون پاداش بدن
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
چرا همتون گارد دارین به کارمندا😒والا با این ساعت کاری پول کمی میگیرن انصاف نیستچرا وقتی معلمان تند ...
من نسبت ب کارمندا گارد ندارم ولی این وسط یه عده از قشرخاصی از مردم ب نفعشون شده فقط سفر و...ب راه حقوق و پاداش و مزایا نجومی بقیه مردم هم هیچی کشور ک فقط مال اینا نیس
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
والا ما پارسال اینقد اعتراض کردیم کو گوش شنوا بچه های مو پارسال هفته ای دوروز میرفتن اینقد از درسشون ...
من خودمم زمان کرونا که مدرسه میرفتم پدرم درومد بعدش معلمان عادت کرده بودن نمیومدن میگفتن نمبدونستیم امروز باید بیایم