2777
2789
عنوان

سوال زنونههه

90 بازدید | 10 پست

دوستان یکم شرایط پیچیده هست ولی خب ممنون میشم اگه میتونید کمکم کنید🥲

سه ماه متفورمین و سیپروترون کامپاند مصرف میکردم برای تنبلی تخمدان از اردیبهشت قطعش کردم و خرداد دو دفعه پریود شدم یه بار با خونریزی خیلی کم یه بار با زیاد و تیر اصلا پریود نشدم

الان حدودا ۱۰ روزه دارم اصلاح سبک میکنم برنج و نون کم میخورم سردی خیلی کم میخورم حدود ۱۰ روزه سیاه دونه و عسل میخورم و دمنوشای گرم و پنج شبم دمنوش بو مادران خوردم، الان سه روزه معذرت میخوام ترشحات خونی دارم میدونین علتش چیه؟ نشونه ی خوبیه یا بد🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبهپریودهمنم با اصلاح سبک زندگی و غذا درمان شدم.. اوایل مثل شما لک میدیدم یا لخته خونی به خصوص وقتی ...

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم شما حدودا چه مدت اینجوری بودین و چه مدت بعد اوکی شد؟

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم شما حدودا چه مدت اینجوری بودین و چه مدت بعد اوکی شد؟

من از همون بلوغ.. خیلییی دیر به بلوغ رسیدم البته تقریبا میشه از ۱۷ سالگیم تا ۳۲

سه ماه بعد از اصلاح سبک زندگی و تغذیه اولین بار بدون دارو پریود شدم به صورت لک بینی و ولی در ادامه دیگه هر ماه مرتب پریود شدم خونریزیم هم گاهی بیشتر گاهی کمتر تااا اینکه میزان خونریزی هم نرمال شد به تدریج