2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میرم دوازدهم

سلام عزیزم وقتتون بخیر من تجربیم میخوام تغییر رشته بدم ریاضی بنظرتون اصلا شدنیه؟

برای مثال بهترین رشته های ریاضی چین؟کدوم دانشگاهان چه ترازی باید بیاری تو ریاضی که خفن باشه

سلام عزیزم مرسی

برای یازدهم که فقط ۶ تا درس نهایی بود. من هیچکدوماشو ترمیم نمیزنم چون نمره هام خوب شدن . فقط یکیش یکم بد شد که به نظرم بشینم دوازده و بخونم و خوب بدم بهتر اینه که هی استرس دوتاشو داشته باشم. و اینکه خب تاثیر دوازده خیلی بیشتره.

نهایی یازدهم: 

هندسه ، فیزیک

عمومیا هم که ادبیات،زبان،عربی،دینی

سلام عزیزم وقتتون بخیر من تجربیم میخوام تغییر رشته بدم ریاضی بنظرتون اصلا شدنیه؟برای مثال بهترین رشت ...

ببین شدنی که هست ولی سخته باید هندسه و آمار و فیزیک ی بخشی بیشتره برای ما و حسابانمون یسری چیزای بیشتری داره باید علاقه داشته باشی وگرنه برات سخت میشه

بعد بهترین دانشگاه که شریفه و امیر کبیر و علم و صنعت با خواجه نصیر طوسی

تاپ ترین رشته ها هم که کامیپوتر و مکانیک و برق و فیزیک و ایناس

سلام عزیزم وقتتون بخیر من تجربیم میخوام تغییر رشته بدم ریاضی بنظرتون اصلا شدنیه؟برای مثال بهترین رشت ...

ببین توی ریاضی اگه درست نسبتا خوب باشه و کنکورم متوسط بدی ، همه رشته ای قبول میشی. ریاضی ها بیشتر سر دانشگاه میجنگن . 

دانشگاه های خوب، صنعتی شریف، امیرکبیر، علم و صنعت، که خب تخصصی مهندسین فک کنم و تو تهرانن

یه درجه پایین تره اونام دانشگاه صنعتی اصفهانه که تقریبا با اونا برابری میکنه. 

اینا فقط مهندسی دارن.

دیگه دانشگاه شهید بهشتی و بقیه دانشگاه های دولتیم که دیگه خوبن.

برا رشته هم رشته های تاپ ریاضی ، برق و هوافضاست. ولی خب بستگی به کاری که میخوای بکنی هم داره . جدیدا مکانیک و کامپیوتر خیلی پرطرفدار شده. بین دخترا هم مهندسی کامپیوتر خیلی پرطرفداره.

دیگه مهندسی صنایع و مهندسی شیمی و مهندسی نساجی و ریاضی ها و کاربرد ها ، مهندسی پزشکی واینام خیلی شناخته شدس.

سلام عزیزم مرسیبرای یازدهم که فقط ۶ تا درس نهایی بود. من هیچکدوماشو ترمیم نمیزنم چون نمره هام خوب شد ...

هندسه و بدون اشنایی با هندسه دهم میشه امتحان داد بنظرت؟

فصلای فیزیک یازدهمتون چیه دقیقا؟

ببخشید سوالام زیادن عزیزم..ممنونم ازت

ببین شدنی که هست ولی سخته باید هندسه و آمار و فیزیک ی بخشی بیشتره برای ما و حسابانمون یسری چیزای بیش ...

تراز خفن برای این رشته ها و دانشگاها چنده؟مثلا بالای چندهزار خوبه؟

برای مثال بالای ۹۲۰۰ تو تجربی پزشکی شهرای منطقه سه و دو میده برای ریاضیا چطوریه

اگه اراده ی خیلی قوی داری شدنیه.

ولی اگه هیچی از یازدهمو و دوازدهم ریاضی نخوندی فکر نکنم توی یکسال بشه.

مگه اینکه یه مشاور خیلی خوب بگیریو مثلا انتخابی بخونی تمرکزتو بذاری رو اونچیزایی که تو کنکور پر تکراره و آسونتره. یا مثلا نهایی. 

البته تو یکسالم میشه همشو تموم کرد ولی خب اگه علاقه بهش نداشته باشی خسته کننده میشه😅

ببین توی ریاضی اگه درست نسبتا خوب باشه و کنکورم متوسط بدی ، همه رشته ای قبول میشی. ریاضی ها بیشتر سر ...

من تو تجربی دانش اموز اوکیم وضعیت پایه تحصیلیمم خوبه فقط دیگه چون دنبال مهاجرتم تجربی پاسخگوی این نیاز نیست ازونورم روحیم اصلا به بیمارستان نمیخوره سر همین تصمیم گرفتم بیام سما ریاضی

ریاضی من تو تجربی اوکیه مثلا کنکور در حد ۳۰ درصد اینام

فیزیکمم همینه دقیقا

شیمیم ولی ۴۲ درصد ایناست و تقریبا نقطه قوت و درس مورد علاقمه

من اگه بخوام هفته آینده شروع کنم

بنظرتون باید چیکار کنم؟

شیمیمون که یکیه مشکلی نداریم

میمونه ریاضی و فیزیک

واسه فیزیک و ریاضی و هندسه و...اینا چندتا کتاب خوب بهم معرفی کنین لطفا که بخرم برای تست و اینا

بعد دبیرای خفن بنظرتون کیان؟مثلا من چون هندسه نداشتم گسسته نداشتم باید ویدئو ببینم کیو پیشنهاد میکنین

اگه اراده ی خیلی قوی داری شدنیه.ولی اگه هیچی از یازدهمو و دوازدهم ریاضی نخوندی فکر نکنم توی یکسال بش ...

نه ریاضی خودم تو تجربی واقعا معقوله پایه خوبی دارم

فقط از گسسته و امار و هندسه میترسم چون تاحالا حتی کتابشونم ندیدم

اگه اراده ی خیلی قوی داری شدنیه.ولی اگه هیچی از یازدهمو و دوازدهم ریاضی نخوندی فکر نکنم توی یکسال بش ...

بنظرتون سر هندسه و گسسته و آمار میتونم مطالب پرتکرار و اسونو بخونم؟

و تمرکز اصلیمو بزارم روی حسابان و ریاضی دهم؟

هندسه و بدون اشنایی با هندسه دهم میشه امتحان داد بنظرت؟فصلای فیزیک یازدهمتون چیه دقیقا؟ببخشید سوالام ...

هندسه دهم خیلی آسونه یه فصلش که تو ریاضی یازدهم تجربی بود . دوفصل دیگشم راسیتش خودم یادم نیس چی بود چون اصن قصد ندارن برا کنکور بخونمشون. حالا اگه نیاز شد یه نگاه بهش بندازی بسه . اصن کتابش اندازه یه مجله بود😂

ولی هندسه یازدهم زیاد ربطی به دهم نداشت فقط بعضی وقتا از دهم میشد به عنوان ابزار برای مسائل استفاده کنی که راحتر حل بشه.

فیزیک یازدهم الکتریسیته ، مدار، مغناطیس ، الکترومغناطیس.

یکمی مطالبش با تجربیا فرق داشت.