2821
2789
عنوان

شرط ازدواج

386 بازدید | 35 پست

سلام در صورتی که همه معیار های یه آقا مناسب باشه شغل درآمد تحصیلات حتی سبک زندگی ایمان و سن و همه چیز 

فقط مطرح کنه که نمی‌خوام بچه داشته باشیم و تصمیم گرفتم بدون بچه زندگیمون رو ادامه بدیم ( بر فرض اینکه مشکل خاص نداره و علاقه و نظر خودشه)

شما هم موافق باشید یعنی بدتون نیاد 

نظرتون چیه ؟ من خودم مشکلی ندارم اما میگم شاید خانواده ام مخالفت کنن‌ هرچند که بچه دار شدن یا نشدن کاملا شخصیه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بچه دوست دارم بنابراین نه

منم دوس دارم اما نه برای خودم  

خیلی مسیولیت داره تربیتش بزرگ کردنش بعد آینده اش 

و اطرافم میبینم صرفا بچه دار شدن و از عهده اش بر نمیان 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

میل با خودت بهش بگو یعنی ده سال دیگه هم نظرت تغییر نمیکنه؟

نه دیگه اگه تصمیم بگیریم قطعا یه جوری شرط میکنیم که هیچ کدوم پشیمون نشیم

وای منم دوست دارم واقعا از بچه ها نفرت دارم😅

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

من عاشق بچه هام وبه کسی که اینقدر مسئولیت ناپذیره قطعا نه

من خودمم از مسیولیت بچه داشتن خوشم نمیاد

نظر هرکس متفاوته

یه دختر خودش هم بچه نمیخواد، پس این پیشنهاد رو قبول میکنه.

یه دختر هم نه ، این پیشنهاد رو قبول نمیکنه

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

هرگز همچین شرطی رو قبول نمیکنم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وای منم دوست دارم واقعا از بچه ها نفرت دارم😅

من بچه ها رو دوست دارم اما بچه خود آدم خیلی مسیولیت داره خیلی سخته باید از خودت بگذری آینده اش معلوم نیست 

منم دوس دارم اما نه برای خودم خیلی مسیولیت داره تربیتش بزرگ کردنش بعد آینده اش و اطرافم میبینم صرفا ...

مسئولیت که قطعا داره 

بستگی به خودتو و معیارات داره 

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن