2777
2789
بپرستا جایی بتونم جواب میدم

من برج نه ۱۴۰۳ حکم الزام به تمکین برام صادر شد از همون موقع من با یه اظهار نامه برگشتم سر زندگیم دیگه مرتب تمکین کردم مدرک هم دارم 

برج دو همین امسال رای نفقم اومد و قاضی به استناد همون حکم الزام به تمکین برا من نفقه تعیین نکرد ! با اینکه خود شوهرم تو دادگاه و‌توی لایحه اعتراف کرده بود زنم برگشته

دیگه منم سهل انگاری کردم اعتراض نزدم از دوباره درخواست نفقه دادم جلسه رسیدگی دادن برا چهار ماه دیکه!!!!

الان شوهرم سه ماهه گذاشته رفته هیچ خرجی نداده شکایت ترک اتفاق کردم بنظرت فایده ای داره ؟ یا شوهرم میتونه به استناد همون رای نفقه بگه خانم نفقه نداره منم ندادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برج نه ۱۴۰۳ حکم الزام به تمکین برام صادر شد از همون موقع من با یه اظهار نامه برگشتم سر زندگیم دیگ ...

سبب دعاوی مثل نفقه و تمکین تجدید شونده س و اعتبار امر مختومه ندارن با توجه به اینکه الان تمکین میکنید حکم به نفع شما صادر میشه سری قبل هم باید حتما اعتراض می‌کردید به حکم تحت هیچ شرایطی هم منزل مشترک رو طولانی مدت ترک نکنید در این مدت استشهادیه محل مبنی بر ترک زندگی مشترک از سوی همسرتون کارسازه 

و دیگر هیچ...

شهادت اعضای خانوادتون مبنی بر اینکه این مدت اونها کمک خرج شما بودن و همچنین فیش واریزی هایی از سوی اونها مبنی بر پرداخت کمک مخارج زندگی میتونه رای رو به نفع شما صادر کنه در ثانی همسر شما اگر در جلسه دادگاه شرکت نکنه و دفاعی هم ارائه نده با توجه به اینکه اذعان کردید مدتیه ترک کرده شمارو باعث میشه رای دادگاه به نفع شما صادر شه

و دیگر هیچ...

سبب دعاوی مثل نفقه و تمکین تجدید شونده س و اعتبار امر مختومه ندارن با توجه به اینکه الان تمکین میکنی ...

اخه امروز از یه وکیلی پرسیدم آیا شوهرم میتونه به استناد همون رای نفقه که سه ماه پیش صادر شده از خودش دفاع بکنه بگه خانم نفقه ای نداشته که بخوام پرداخت کنم ! میگه بله شوهرت میتونه این کارو‌کنه دادگاه هم قبول میکنه !!!

خدا شاهده من چن ماهه دارم مرتب تمکین میکنم فقط الان سه ماهه خودش رفته منم کم میرم چون تنها میترسم بمونم 

دوتا از خانمای همسایه هم برام استشهاد امضا کردن و گفتن اگه بیان ازمون سوال کنن ما به نفعت شهادت میدیم حتی خود شوهرم توی دادگاه نفقه به قاضی و کارشناس اعتراف کرده زنم برگشته خونه لایحشم هست 

خودش اصلا نرفت دیگه برا تمکین اجراییه بگیره 

اخه امروز از یه وکیلی پرسیدم آیا شوهرم میتونه به استناد همون رای نفقه که سه ماه پیش صادر شده از خودش ...

اظهار نامه بفرست برای شوهرت مبنی بر اینکه خرجی ندارم خونه نیستی مسئولیت گردن نمیگیری من حاضرم زندگی کنم بلاتکلیفم آب و تابشو زیاد کن چندین بار بفرست اظهار نامه بی جواب به نفعته یه زمانی تمکین نکردی خب نکردی دیکه چه ربطی به الان داره برو اجرای احکام شعبه ای که حکم تمکین قبلیت اجرائیه صادر شده بگو من برگشتم سر زندگیم این آقا گم و گور شده این حکم تمکینم به ضررمه یه کاری میکنن اونجا 

و دیگر هیچ...

اظهار نامه بفرست برای شوهرت مبنی بر اینکه خرجی ندارم خونه نیستی مسئولیت گردن نمیگیری من حاضرم زندگی ...

مشکل اینجاس که شوهرم اصلا درخواست اجراییه نکرد برای تمکین

اظهار نامه بفرست برای شوهرت مبنی بر اینکه خرجی ندارم خونه نیستی مسئولیت گردن نمیگیری من حاضرم زندگی ...

من موقعی که برگشتم برا تمکین یه اظهارنامه دادم مبنی بر برگشتنم به زندگی مشترک

این دو‌سه ماهم که اون گذاشته رفته تا الان دو تا اظهارنامه دادم بهش ازش خواستم خرجی بده و برگرده جواب نداد اصلا 

یه استشهادم جمع کردم

کافیه مدارکم؟ شانسی دارم ؟ 

من موقعی که برگشتم برا تمکین یه اظهارنامه دادم مبنی بر برگشتنم به زندگی مشترکاین دو‌سه ماهم که اون گ ...

شانس که کاملا با شماست ولی یه راهکار دیگه هست برای محکم کاری که بعید میدونم نیازی بهش باشه شما فعلا پیگیر ترک انفاق باش حکم از دادگاه کیفری بگیری منبع موثق دستته برا شکایت حقوقی نفقه چون حکم کیفری برای دادگاه حقوقی لازم الاتباعه شما وقتی اون کیفری رو ثابت کنه قطعا دیگه رای به نفقه حقوقی خواهند داد ولی خب باز فکر کنم با همین اوصاف هم حق کاملا با شماست

و دیگر هیچ...

حالا من زیاد خانواده کار نمیکنم ولی بپرس هرسوالی داشتی تا جایی که بتونم جواب میدم اگرم ندونم میپرسم ...

خدا خیرت بده اتفاقا سوال خییییلی برام پیش میاد 🥲پس هر وقت سوال داشتم ازت بپرسم ؟

شانس که کاملا با شماست ولی یه راهکار دیگه هست برای محکم کاری که بعید میدونم نیازی بهش باشه شما فعلا ...

برا حقوقی نفقه دوباره اقدام کردم نوبت رسیدگی رو دادن چهار ماه بعد!!!!

حالا اینجا اگه به نفعم شد همینجا تکلیف نفقم روشن میشه مثلا مبلغش و …؟