2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنید

58 بازدید | 11 پست

بیاین عجیب ترین چیزی که واستون اتفاق افتاده و بنظرتون عجیب بوده یا آرزویی که خیلی یهویی کردید و فکر نمی‌کردید هیچوقت اتفاق بیفته ولی افتاد تعریف کنید

مال من:من با خواهرزاده کراشم(از من خیلی کوچیک تره بچس هنوز)دوستم بعد اونم منو انگاری دوس داره بعد این هرجایی منو میبینه از دور واسم دست تکون میده و اسممو صدا میزنه

بعد من یروز آرزو کردم کاش این خواهرزاده کزاشم با خود کراشم باشن بعد این خواهرزادش دست تکون بده یا اسممو صدا بزنه 

بعد نشستم خندیدم خودم به خودم که این آرزو رو کردم بعد چن روز پیش کراشم با خواهرزادش رو موتور میرفتن اصلا حواسم نبود یهو برگشتم خیابون نگا کردم دیدم خواهرزادش داره دست تکون میده واسم بعدش حواسم کلا به کراشمم نبود داشتم منم دست تکون میدادم واسه خواهرزادش اما حس کردم.اما حش کردم کراشم داره خواهرزادشو نگا میکنه و لبخند میزنه حسسسس کردمممممم نمیدونم حالا می‌خندید یا نه🤣

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

من اصلا فک نمیکردم لین اروزم برآورده شه و تو این موقعیت قرار بگیرم ولی نمیدونم حکمت خدا چی بود که برآورده شد به این زودی😂

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنید منم اونی که تو ذهنمه اگه خیره بشه

🤣😭اخی 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
😑🙄🤦شفای همه مون بلند بگو آمیننننننننننن

دیوونه شدم کلا چیزای چرت و پرتی به ذهنم میرسه🤣🤣🤣

دعا کنید منم اونی که تو ذهنمه اگه خیره بشه🤣😭اخی

آمین

ایشالا هرچی آرزو داری برآورده شه

یکی از استادامون به پسرا نمره میداد به دخترا نه کل برگه رو پر میکردی آخرش سر یک چیزی نمره کم میکرد بعد اونا سفید میدادم 2۰ میداد🙄😶 کلاسمون با اون جهان موازی بود استادمون همه یک پسر مرده سالخورده بود

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

دوست داشتم کراشم(فامیل بود و اونم روم کراش بود)بیاد خونمون منم براش قیافه بگیرم ناراحت بشهو این آرزو ...

حالا از کجا فهمیدی ناراحت شد؟😂

یکی از استادامون به پسرا نمره میداد به دخترا نه کل برگه رو پر میکردی آخرش سر یک چیزی نمره کم میکرد ب ...

دختر دوس نداش استادتون😂😂😂