خب من الان 15 روزه از جراحیم گذشته میخوام تحربه خودم رو در اختیار دیگران قرار بدم تنها هدفم کمک به هم دردامه همین
من 7 ماه پیش لیزری جراحی کردم بعد از یک ماه دردام رفت ولی ماه پیش با شدت بیشتری نسبت به قبل عمل سراغم آمد
مجبور شدم جراحی باز کنم به روش میکروسکوپی (کمتر برش میدن) قبل عمل تقریباً ۴۰شب نتونستم از درد راحت بخوابم روز قبل عمل تقریباً فلج شدم قادر نبودم سر پا وایسم
من ورزش درمانی آب درمانی فیزیوتراپی دارو طب سنتی جا اندازی دیسک کمر تقریباً همه راه هارو رفتم نشد که بشه
خب قبل عمل چندتا عکس رادیولوژی گرفتن که ببینن لقی مهره هست که اگر هست پلاتین بزارن خدارو شکر نداشتم روز عمل از بی هوشی درامدم دردی نداشتم پاهام سر بودن دستگاه اداریم سر بود و من ترسیدم روز بعد دکتر امد راه رفتم به سختی البته درد نداشتم به شدت ادرار داشتم که سخت ترین قسمتش همین بود نمیتونستم ادرار کنم که به مرور بهتر شد همون روز مرخص شدم هر روز سری کمتر میشه الان فقط پاهام از مچ به پایین یکم بی حسن میتونم ده دقیقه راه برم به شدت پنچه پاهام ضعیف شدن تعادل صد درصدی برای راه رفتن ندارم بی حسی یا سری که داره میره یکم درد دارم ولی در مجموع نسبت به قبل عمل خیلی بهترم از روز سوم عمل یکسری ورزش خواص دارم انجام میدم سه نوبت در روز. تا روز ۱۴ جوراب واریس داشتم و تا روز دهم عمل یک امپول ضد لخته خون هر روز روی شکمم تزریق میکردم بخیه ها جذبین و نیازی به کشیدن ندارن
دکتر گفته تا یک ماه روی تخت بخوابم به بقل بلند بشم بشینم کم بشینم دسشویی فرنگی استفاده کنم پله نرم
یکسری دارو هم استفاده میکنم مسکن و انتی بیوتیک و در نهایت کاش زودتر عمل میکردم چهار سال درد تحمل کردم