2777
2789
عنوان

عمل میکروسکوپی دیسک کمر

866 بازدید | 23 پست

خب من الان 15 روزه از جراحیم گذشته میخوام تحربه خودم رو در اختیار دیگران قرار بدم تنها هدفم کمک به هم دردامه همین

من 7 ماه پیش لیزری جراحی کردم بعد از یک ماه دردام رفت ولی ماه پیش با شدت بیشتری نسبت به قبل عمل سراغم آمد 

مجبور شدم جراحی باز کنم به روش میکروسکوپی (کمتر برش میدن) قبل عمل تقریباً ۴۰شب نتونستم از درد راحت بخوابم روز قبل عمل تقریباً فلج شدم قادر نبودم سر پا وایسم 

من ورزش درمانی آب درمانی فیزیوتراپی دارو طب سنتی جا اندازی دیسک کمر تقریباً همه راه هارو رفتم نشد که بشه

خب قبل عمل چندتا عکس رادیولوژی گرفتن که ببینن لقی مهره هست که اگر هست پلاتین بزارن خدارو شکر نداشتم روز عمل از بی هوشی درامدم دردی نداشتم پاهام سر بودن دستگاه اداریم سر بود و من ترسیدم روز بعد دکتر امد راه رفتم به سختی البته درد نداشتم به شدت ادرار داشتم که سخت ترین قسمتش همین بود نمی‌تونستم ادرار‌ کنم که به مرور بهتر شد همون روز مرخص شدم هر روز سری کمتر میشه الان فقط پاهام از مچ به پایین یکم بی حسن میتونم ده دقیقه راه برم به شدت پنچه پاهام ضعیف شدن تعادل صد درصدی برای راه رفتن ندارم بی حسی یا سری که داره میره یکم درد دارم ولی در مجموع نسبت به قبل عمل خیلی بهترم از روز سوم عمل یکسری ورزش خواص دارم انجام میدم سه نوبت در روز. تا روز ۱۴ جوراب واریس داشتم و تا روز دهم عمل یک امپول ضد لخته خون هر روز روی شکمم تزریق میکردم بخیه ها جذبین و نیازی به کشیدن ندارن

دکتر گفته تا یک ماه روی تخت بخوابم به بقل بلند بشم بشینم کم بشینم دسشویی فرنگی استفاده کنم پله نرم 

یکسری دارو هم استفاده میکنم مسکن و انتی بیوتیک و در نهایت کاش زودتر عمل میکردم چهار سال درد تحمل کردم

مامان من یه هفته ست عمل کرده پلاتین هم گذاشتن منتها از درد فقط گریه میکنه دردش خیلی زیاده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

عزیزم خدا رو صد هزار مرتبه شکر که خوب شدی.انشالله روز به روز بهتر میشی.خودم.تصادف داشتم قدیم.زانوم آسیب دید.عمل نکردم.به مرور پام داغون شد.الان کل پام واریس و و ورم و گزگز داره.دکتر گفت برو نوار عصب بگیر.هیچی به سلامتی نمیشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من یه هفته ست عمل کرده پلاتین هم گذاشتن منتها از درد فقط گریه میکنه دردش خیلی زیاده

خدا سلامتی بده عمل با پلاتین سخت تره دوره نقاهتش بیشتره هفته بعدی اگر امکانش بود ببرید دکترش معاینه کنه

خدا سلامتی بده عمل با پلاتین سخت تره دوره نقاهتش بیشتره هفته بعدی اگر امکانش بود ببرید دکترش معاینه ...

آره عزیزم 

خیلی موقع عمل اذیت شد ۳واحد خون فقط گرفته یه شب آی سی یو بوده الانم از درد جیغ میزنه بخدا پشیمونمون کرده بردیمش عمل خدا کنه دردش یکم بیفته

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خوب میشه ولی نقاهتش طولانیه ۶ـ۲۴ ماه

انشاالله شماهم زود سلامتیتون به طور کامل بدست بیارید

عمل میکروسکوپی دیسک کمر همون جراحی بازه با برش کمتر دید پزشک بیشتره و دقیقتره زیاد سخت نیست خیالتون ...

سلام خوبید من 3روز عمل کردم هنوز همون درد قبل دارم طبیعی دکتر میگه طبیعی ولی من نگرانم انگار اتفاقی نیفته 

سلام خوبید من 3روز عمل کردم هنوز همون درد قبل دارم طبیعی دکتر میگه طبیعی ولی من نگرانم انگار اتفاقی ...

سلام وقت بخیر بله به مرور کمتر میشه .

حتماً با پزشکتون در تماس باشید