2777
2789
عنوان

جراحی دیسک کمر

245 بازدید | 16 پست

با سلام خدمت همه خوانندگان این پست

بنده ۴ ساله درگیر دیسک کمر هستم و از اونجایی که بشدت اهل مطالعه هستم خواستم تجربه خودم رو برای همه به اشتراک بزارم شاید بدرد حتی یک نفر بخوره

اول از حال خودم بگم 15 روزه جراحی دیسک کمر انجام دادم برای بار دوم

خب داستان دیسک کمر طبق مطالعات جدید دانشمندان پی بردن عامل اصلی دیسک کمر در بالای ۷۵درصد موارد ضعیف ژنتیکی جنس دیسک هست مثل جنس دندان

یعنی چی یعنی اینکه به صورت مادرزادی دیسک ما ضعیف هست و با یک فشار سنگینی ممکنه پاره بشه و بیرون بزنه 

حالا یکی تا پنجاه سالگی ممکنه فشاری بهش نیاره و مشکلی براش پیش نیاد ممکنه یکی مثل من بهش فشار بیاره و تو سن ۲۴ سالگی پاره بشه 

حالا تحقیق شگفت انگیزی هست که میگه آقا بالای 90 درصد این پارگی و بیرون زدگی به صورت خود به خود خودش خوب میشه حالا یکی میره پیش عمه صغری میگه اون خوبش کرده یکی می‌ره پیش مولا یکی پیش دکتر میره دارو و مسکن و تقویتی بهش میده میگه دکتر خوبم کرد یکی پیش طب سنتی میره ولی در اصل و از لحاظ علمی شما هیچ کاریم براش نمیکردی خودش امکان داشت خوب میشد در بازه زمانی ۳ ماه الی ۲ سال زمان بره 

خب اینم از این 

مطلب بعدی دیسک کمر و پارکی اون الزامی به درمان نداره مگر خلافش ثابت بشه یعنی اگر الان بری دست ده نفر آدم سالم بگیری ببری ام ار آی دکترا میگن سه نفرشون باید عمل کنن بدون اینکه طرف رو معاینه کنن یعنی چی یعنی اینکه خیلیا هستن دیسکشون پاره هست و علایمی تا آخر عمر ندارن پس معاینه بالینی مهمتره از ام ار ای یعنی درد و بی حسی مهمه این دیسکی که پاره یا بیرون میزنه امکان داره عصبی رو درگیر نکنه امکانم داره عصب سیاتیک پای چپ یا پای راست یا به سمت وسط پاره بشه و تنگی کانال نخاعی هم بیاره. بگزریم

برم سراغ درمان ها

اولین خط درمان استراحت و داروهای ضد التهاب و مسکن و تقویتی هست مثل پروفن پرگابالین سلکسیب گاباپنتین باکلوفن تقویتی مثل مگنیفورت اودین و ویتامین ها امپول مثل متوکاربامول متیل پردنیزولون پیروکسیکام یا دگزامتازون....

اگر بهتر نشدین فیزیوتراپی ورزش درمانی لیزر کم توان پرتوان تنس الکترونیکی طب سوزنی 

آب درمانی و تقویت عضلات مرکزی و کاهش فشار روی دیسک ها 

اگر بهتر نشدین پیشنهاد تزریق داخل کمر هست 

اگر بهتر نشدین پیشنهاد جراحی با لیزر هست که اینجا دیسک خفیف بهتر جواب میده 

اگر بهتر نشدین خب کایروپراتیک هم هست اونم ترکیبی از ورزش و نرمش و دیکامپرشن هاست

مرحله آخر جراحیه که اگر لقی مهره نداشته باشید و حین عمل ثبات مهره حفظ بشه پیچ و پلاک یا همان پلاتین نمیزارن در غیر این صورت بسته به تعداد دیسک پلاتین میزارن

یه نکته ایی هم هست همه ن ولی خیلی از جراحان میگن اگر خودم بخوام عملت کنم بیمارستان خصوصی اگر من نظارت کنم حین عمل بیمارستان دولتی دیگه خوددانی

چون خودم چند سال درگیر این بیماریم و میدونم که بشدت افسردگی بدنبال داره یه مطلبی رو بگم 

اولاً انسان به امید زندست چه اون بنده خدایی که با سرطان درگیره چه اونی که مشکل نازایی داره پس امید رو از دست ندین باور کنید میدونم خیلیا به خودکشی فکر میکنن چون من توی این مدت با هم دردای خودم رفیق شدم اینم یه بیماریه که اگر نکاتش رو رعایت کنی بهتر میشی 

یه خاطره میخوام بگم سه چهار هفته پیش اینم بگم ۲۸ سالمه و متأهل هستم و بچه هم دارم توی این مدت بیماری از وقتی بچم به دنیا امده نتونستم بغلش کنم یا کمک مادرش باشم بخاطر شغلم توی غربت هستیم و کسی هم دورو ورمون نبود که کمکمون کنه بگذریم سه چهار هفته پیش از مطب دکتر بیرون امدم با حال خراب دکتر گفت باید سریع عمل کنی و منی که مشکلات مالی و درد کمرو پا امونم رو بریده بود داشتم فکر میکردم خودم رو بندازه زیر یه ماشین توی خیابان خلاصه فکر بچه و همسرم نذاشت اسنپ گرفتم با حال بد زنگ بهش زدم با داد و بیداد گفتم آقا من لوکیشن اینجا زدم شما 20 متر پایین تری و بنده خدا امد با نگاهی معصوم ازم پرسید چیه داداش انقد ناراحتی گفتم داستانم اینجوریه 

بنده خدا گفت داداش من فلجم زایعه نخاعی شدم الانم ایزی لایفم کنترل پایین تنم رو ندارم پاد معدم بی اراده خارج میشه کلی ناراحتش شدم دردای خودم یادم رفت گفت داداش شما آخرش عمل میکنی بهتر میشی من چی با دوتا بچه دارم با این وضعیت سر میکنم خلاصه اینو بگم هر کسی یه جوری گرفتارع چون میدونم کسی که داره دنبال متنی راجب دیسک کمر میگرده درد داره و میدونم دردش زندگی رو مختل میکنه ولی مطمئن باشید خوب میید از این بدتر هم میتونست باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکبار لیزری جراحی کردم چند ماه خوب شدم ولی متأسفانه با شدت بیشتری نسبت به قبل عمل سراغم امد و تقریبا ...

منم دو بار عمل شدم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خب من الان 15 روزه از جراحیم گذشته میخوام تحربه خودم رو در اختیار دیگران قرار بدم تنها هدفم کمک به هم دردامه همین

من 7 ماه پیش لیزری جراحی کردم بعد از یک ماه دردام رفت ولی ماه پیش با شدت بیشتری نسبت به قبل عمل سراغم آمد 

مجبور شدم جراحی باز کنم به روش میکروسکوپی (کمتر برش میدن) قبل عمل تقریباً ۴۰شب نتونستم از درد راحت بخوابم روز قبل عمل تقریباً فلج شدم قادر نبودم سر پا وایسم 

من ورزش درمانی آب درمانی فیزیوتراپی دارو طب سنتی جا اندازی دیسک کمر تقریباً همه راه هارو رفتم نشد که بشه

خب قبل عمل چندتا عکس رادیولوژی گرفتن که ببینن لقی مهره هست که اگر هست پلاتین بزارن خدارو شکر نداشتم روز عمل از بی هوشی درامدم دردی نداشتم پاهام سر بودن دستگاه اداریم سر بود و من ترسیدم روز بعد دکتر امد راه رفتم به سختی البته درد نداشتم به شدت ادرار داشتم که سخت ترین قسمتش همین بود نمی‌تونستم ادرار‌ کنم که به مرور بهتر شد همون روز مرخص شدم هر روز سری کمتر میشه الان فقط پاهام از مچ به پایین یکم بی حسن میتونم ده دقیقه راه برم به شدت پنچه پاهام ضعیف شدن تعادل صد درصدی برای راه رفتن ندارم بی حسی یا سری که داره میره یکم درد دارم ولی در مجموع نسبت به قبل عمل خیلی بهترم از روز سوم عمل یکسری ورزش خواص دارم انجام میدم سه نوبت در روز تا روز ۱۴ جوراب واریس داشتم و تا روز دهم عمل یک امپول ضد لخته خون هر روز روی شکمم تزریق میکردم بخیه ها جذبین و نیازی به کشیدن ندارن

شلام شما فقط یه دیسک داشتید پاره شده بود؟مال من بالجینکه ولی خیلی ازارم میده

انشاءالله که خوب میشه 

ولی ربطی به اندازه دیسک نداره بستگی داره چقدر عصب رو درگیر کرده باشه

سلام ممنون ک تجربتونا گفتید 

شوهر منم دقیقا 7ماهه ک عمل کرده ولی دردش خوب نشده هی میگفتم زمان میبره تا اینکه mri رفت و باز فتق دیسک  در همون ناحیه را نشون داد عملشم باز بود منظورم اینه لیزر نبود 

قبل عمل پای چپش بی حس بود ک گفتن عمل سریع چون ممکنه بی اختیاری ادرار بگیره حالا ک فهمیدیم باز دچار اسیب شده خیلی نگرانم دکترشم چند روز دیگه هست یعنی باید دوباره عمل بشه؟ یعنی خوب میشه😔

انشاءالله که خوب میشه ولی ربطی به اندازه دیسک نداره بستگی داره چقدر عصب رو درگیر کرده باشه

سلام شما الان بهترین بعد عمل درد وسری تموم شد راه رفتنتون چطوره و کدام دیسک پاره شده بود