تازه نسبت به شیر خشک و شیر مادر ب۱۲ و اسید فولیک کمتری هم داره امکان داره باعث بشه اون بچه کم خونیهای بسیار خطرناکی بگیره که در آینده براش معضل ساز باشه
وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت
شما که مادر امروزی هستی چرا باید به حرف خاله خان باجی یا گوش بکنی... الان یکی بیاد بگه دور از جون به بچهات شیر خشک نده وایتکس بریز توی آب بده بهتره شما این کارو انجام میدی چون هر کسی یه چیزی میگه
نخیر دارم میگم خیلی از دکترا تایید کردن و تجویز میکنن والا این شیر خشکم همچنین خوبی نداره یا ب بچه م ...
شیر خشک چندین مدل داره یه سری از بچهها رفلاکس دارن باید یه مدل شیر خشک خاص بخورن یه سری از بچهها به گلوتن حساسیت دارند به گلوکز حساسیت دارند باید یه شیر خشک مخصوص بخورن یه سری از بچهها باید شیر خشک رو توی دو مرحله قاطی کنی با آب بدی بهشون چون معدههاشون حساسه و نمیکشه دکتر شیر خشکی رو که برای بچهات تجویز میکنه دقیقاً مناسب بچهات تجویز میکنه بچه چی احتیاج داره شیر خشک همون رو به بدنش برسونه حتی این رو هم نمیدونی که سینه مادر رو نباید بچه دیگهای به غیر از بچه خودش بمکه به خاطر اینکه سینه مادر طبق چیزی که خدا طراحی کرده طبق چیزی که خدا خلق کرده همه چیزایی که بدن نوزاد احتیاج داره رو به اون میرسونه بعد شما از سینه بز میتونی بگی چیزایی که بچهات احتیاج داره بهش برسونه
شیر خشک چندین مدل داره یه سری از بچهها رفلاکس دارن باید یه مدل شیر خشک خاص بخورن یه سری از بچهها ب ...
توی روایات و احادیث اومده وقتی شیر مادر کمه بهترین جایگزین شیر بز هست قابل توجهتون ک فک میکنین همه چیو خودتون میدونین نمدونم چرا مردم اینحوری ان ی نظر پرسیدم چرا انقد جبهه میگیرین و قصد دارین مخاطب رو بکوبین انگار فقط خودتون همه چیو میدونین و میفهمین
توی روایات و احادیث اومده وقتی شیر مادر کمه بهترین جایگزین شیر بز هست قابل توجهتون ک فک میکنین همه چ ...
هر کاری که دوست داری بکنی من کلاً برام اصلاً اهمیتی نداره بقیه چیکار میکنن اشتباهم کردم راهنماییت کردم بچه تو با من چه اصلاً که من بخوام براش وقت بزارم اعصابمو بذارم به سلامت