2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 32 پست
همینجوری هوس کرده بود سرزده بیاد اینجا بخوابه دقیقا ما هم از دیشب همش قهر و دعواییم،

شوهرت ریز ب ریز امار میده و دستور میگیره ازش

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شب قبلشم مامانم جلوتر زنگ زد گفت ۵صبح میخوام برم بیمارستان اومد خونه ما خوابید و رفت، اینم افتاد جلو ...

بهترین  کارو کردی   ادم  گاهی  لازمه   یه  جا  بره  یه شب بمونه  ولی  وقتی  لزومی  نداره   چه  کاریه    یه بار  این جور رفتار کنی   میفهمه   کارش اشتباهه   نباید بکنه 

نه اتفاقا کار درستی کردی ،اول اینکه عادت نباید بدین وگرنه همش میاد و کلا به مشکل می‌خوریم دوم اینکه وقتی خودش خونه داره و فاصله خونش هم کم هست چه دلیل داره بیاد بخوابه ،بیاد مهمونی بره 

اینایی میگن یک شبه احتمالا خونشون با فاصلس و نزدیک مادرشوهر زندگی نمیکننوقتی نزدیک خانواده شوهری کلا ...

اره دقیقا، من پرده خونم نمیتونم از خواب بیدار شم کنار بزنم نور بیاد چون ببینه کنار زدم میگه خب بیدار شدن فوری میاد اینجا بشینه درم باز نکنم میره همه جا آبروم میبره

اینایی میگن یک شبه احتمالا خونشون با فاصلس و نزدیک مادرشوهر زندگی نمیکننوقتی نزدیک خانواده شوهری کلا ...

دقیقا    وقتی   عادت کنن  به یه چیزی    ول نمیکنن که   بیچاره میکنن  ادمو  من  یه کوچه  فاصله  دارم باز شب بیاد  شام حال نداره  برگرده میگه  پام  درد میکنه نمیتونم   برم   بد دهن  ما رو صاف  میکنه تا صبح   دخترم  بد خواب میشه  یه سر صدا   تولید میکنه    اعصابمو خورد میکنه   بعد همین  ادم  که میگه پام  درد میکنه   نمیتونم  راه برم تا  خونه   میخواد  پیاده  بره کربلا 

اره دقیقا، من پرده خونم نمیتونم از خواب بیدار شم کنار بزنم نور بیاد چون ببینه کنار زدم میگه خب بیدار ...

ایشالله زودتر جابه جا بشید

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بهترین کارو کردی ادم گاهی لازمه یه جا بره یه شب بمونه ولی وقتی لزومی نداره چه کاریه ...

ن بابا منو مقصر میدونه که چرا نیومدم تو پذیرایی بخوابم، خب دوس ندارم پیشش بخوابم مگه زوره، پررو تر از این حرفاس بازم چند وقت دیگه میاد

دقیقا وقتی عادت کنن به یه چیزی ول نمیکنن که بیچاره میکنن ادمو من یه کوچه فاصله دارم ...

به همه چیز کار دارن

من از مسجدی چیدن خونه بدم میاد

روبرو تلویزیون مبل راحتی گذاشتم هر وقت هم مهمون میاد میخواد تلویزیون ببینه راحت میره میشینه هیچ شکایتی هم نداره

اینم ب زور هر دفعه میاد میگه نه من میخوام پشت مبل بشینم تلویزیون ببینم

خانواده شوهر این دیدو دارن حق دارن برا عروس تعیین تکلیف کنن

کافیه ی ذره شل بگیری جلوشون تا عمر داری سو استفاده میکنن

ن بابا منو مقصر میدونه که چرا نیومدم تو پذیرایی بخوابم، خب دوس ندارم پیشش بخوابم مگه زوره، پررو تر ا ...

مثل  شوهر من  هر کار کنم  که ربط،به ننه اش داره  من  مقصرم  من  ادم بده هستم     حق  داری  دوست نداری بخوابی    توهم  قهر کن  توحه  نکن  

به همه چیز کار دارنمن از مسجدی چیدن خونه بدم میادروبرو تلویزیون مبل راحتی گذاشتم هر وقت هم مهمون میا ...

وای  دقیقا  به هرچیزی  کار دارن    من خونم  دوتا  حموم  داره  هر دفعه  میاد گیر میده  یکیو  انباری کن       خب  وقتی  انباری  جداگونه  دارم  چه کاربه    اصلا به تو چه  تو  نیا    انگار  گفتم یکیش مال تو  نظر  بده در موردش 

اره دقیقا، من پرده خونم نمیتونم از خواب بیدار شم کنار بزنم نور بیاد چون ببینه کنار زدم میگه خب بیدار ...

وای لعنتی چرا انقد میاد خونه تو 

آخه تو آرامش نداری دلت میخواد با بچت تنها باشی 

خودش خونه زندگی نداره میاد تورو اذیت می‌کنه 

چقد مریض و نفهمه خوب کاری کردی 

غلط کرده میاد اونجا بخوابه خودش خراب شده نداره مگه خراب شده خودش بخوابه 

💗