2777
2789
عنوان

بیاید بگم با شوهرم سرچی دعوا مون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 89 پست
ببین موقع خریدجهاز اصلا نظر نپرس اصلا نگو چی خریدیم .چرا باید بدونه چقدر پرروئه که میگه دعوا داریم ب ...

دقیقا خیلی برخورد بهم 

اصلا به ایشون چه که پدر من چه جهازی میخاد بده 

مگه پدر من اومد بگه خونه رو اینطور درست کن اونور درست کن که الان میگه جهیزیه چی بدین چی ندین

آدمیو که خودشو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد تا صبح بگی نمیفهمه چون به نفعش تو نفهمیدنه چون تک دختری ...

فقط بخاطر تک دختر بودن من رو گرفته چشمش به مالی بوده که قراره بهش برسه وگرنه خودم رو نمیخاسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا معلوم دوستش داشته باشم من عاشق اون آدمی شدم که روزهای اول بود نه اینی که الان هست

چوب لایه چرخ رابطه با خودتون نزارید ،اوایل ازدواج خواهرم با پرویی گفت شوهرت خسیسه هیچی برات نمیخوره ،من و شوهرم ازدواج سنتی بودیم ،زود جور شدیم و دنبال اهداف خودمون ،اصلا به چشمم نمیومد کادو و اینا و پول تو جیبی تو عقد ،الان خدا شاهده بهترین خرج‌ها رو برام می‌کنه ،بی ام و زیر پام انداخته ،همون خواهرم با اون همه ادعا و زرنگی به قول خودش خیلی معمولی هست ،شوهرتم داره شما رو بیشتر می‌شناسه ،اونا هم امتحان میکنن ،سر وقتش پرتوقع باش ،الان نه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

نه اصلا بحث واکنش نیست اتفاقا شما داری در مورد نابرابری زن و مرد حرف میزنی!!! داری میگی دختر هیچ ارز ...

حس می‌کنم شما خیلی دلت پره من کی اصلاً حرف از عروس آوردم پدر ایشون داره لطف می‌کنه جهیزیه میده بعد از جهیزیه‌ام که نوبت سیسمونیه هر پسری وظیفه‌شه کار کنه زحمت بکشه رج زندگی خودشو بده هیچ ربطی نداره شما پسر باشی می‌خوای عروس باشی دختر باشی دوست عزیز چرا صحبت منو به یه جای دیگه می‌کشی مال اموال پدر بده به دامادش ول کنید این بحث مسخره رو

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
چوب لایه چرخ رابطه با خودتون نزارید ،اوایل ازدواج خواهرم با پرویی گفت شوهرت خسیسه هیچی برات نمیخوره ...

وقتش کیه 

چه زمانی باید پرتوقع باشم 

گرچه الآنم توقعی نداشتم

وقتش کیه چه زمانی باید پرتوقع باشم گرچه الآنم توقعی نداشتم

برو سر خونه زندگیت ،کم کم دستت میاد ،ببین من حتی خرید عروسی نرفتم ،چون احتیاج نداشتم ،وضع شوهرم خوب بود ،همه گفتن چته چرا نخریدی حتی خونوادش گفتم نیاز ندارم ،دارم ،الان هر چقدر بخوام میخرم ،وقتی الان کنارش باشی خیلی به چشمش میاد ،دختر بی کلاس و توسری خور و مظلوم نیستی ،داری خانومی می‌کنی یا جاهایی ،اینو متوجه باش و قاطی نکن با هم ،وقتی درست پیش بری به خودت میای میبینی مامانم دیگه پررنگ نیست ،زندگی رو فقط کنار تو میبینه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

به نظرم همسرتون کم سن و ساله سیاست نداره .ممکنه با حرف شما هر کس دیگه ای بود این به ذهنش میرسید ولی ...

آره میتونست فعلا چیزی نگه

چون احتمال انجام این کار هم خیلی کم بود بحث پول خیلی زشت بود 

هیچ اتفاقی نیفتاد؟ نگفتن چرا اینا رو جهیزیت نبود؟

اصلا نزاشتم کسی دخالت کنه

گفتم ربطی نداره

مگه شما همه کار برا عروستون کردین ک از بابا من انتظار دارین

البته من شوهرم ایراد نمی‌گرفت فقط اطرافیانش 

شما بشین منطقی باهاش صحبت کن

بگو من فکر میکردم انقدر وجود من برات مهمه ک جهیزیم نباشه منو برا خودم بخوای ولی الان ک داری بخاطر یه تیکه چوب سرکوفت میزنی باید یکم فکر کنم

بترسونش 

میختو از الان سفت کن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..