2777
2789
عنوان

بیاید بگم با شوهرم سرچی دعوا مون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 89 پست
ب نظرم حرفت نسنجیده بوده ...خب تو ک میخوای جهار بخری میدونی ک تخت با تواه

آخه اصلا حرف از پولش نبود که قراره کی بده 

فقط داشتم ایده میدادم بهش میتونست بعدا بهم بگه 

درسته ولی یکم تندهاگه شوهرت خیلی بداخلاق و قهر قهروعه شاید درست نباشه بگی بدتر دعواتون بشهبا شناخت ا ...

نه قهر کن نیست 

ولی حرف کلفت می‌زنه باید حرف کلفت هم بشنوه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز یه وکیلی داشت صحبت می‌کرد که وظیفه هیچ خانواده دختر بچه پدر دختر نیست که بخواد جهیزیه ببره وظی ...

بهش میگم که وظیفه بابام جهیزیه نیست لطف می‌کنه میده 

قبول نمیکنه خیلی بدم اومده 

بگو مرد چیه اینقدر خاله زنگ تو اونقدر باید ته جیبت باش ب عنوان مرد که چشمت ب دست ما نباشه خودمون بلد ...

هعییی هعییی

گفتم کاش خودمون داشته باشیم و بسازیم سریع برمی‌گردی میگی بابات باید بده

پس وظیفه هیچ خانواده دامادی هم نیست که لخواد طلا بده یا خونه بده یا عروسی بگیره.!!تو ایران نود درصد ...

بله داماد باید در حد توانش خرج کنه شما که خودت دختری اینطوری واکنش نشون میدی چه برسه به اقایون.به هرحال مرد وظایفی رو دوشش داره باید باشه چون مرده باید جنم داشته باشه در حد توانش خرج کرده کسی که آقایون زور نکرده عزیزم لقمه اندازه دهنشون بردارن.من خودم کلی تو ازدواج اسون گیری کردم آخرش چیشد مادرشوهرم گفت مادرم منو مفت داده.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اصلا ایده تخت تاشو زیاد هم جالب نیس،بیا برو ببین چه سرویس خوابایی هست ،من یکی خریدم چند وقت پیش عین ...

خب بخاطر همین که چیز مهمی نبود و اصلا شاید عملی نمیشد بدم اومده چون احتمال زیادی نداشت که تحت تاشو بزنیم ولی یجوری گفت بابات باید بده که برخورد بهم

ببین به اونا ربطی نداره جهازت در چ حد باشه....ولی اینکه میگی تخت فلان کن بعد میگ تخت با عروسه راست م ...

من فقط ایده ایی که تو ذهنم بود بهش گفتم نگفتم حتما اینکار بکن 

میتونست بگه اگه شد می‌زنیم 

میپرسم ببینم چطوریاس 

ولی اینکه سریع برمیگرده میگه تخت با عروسه شما باید بدین زشته گفتنش

بهش میگم که وظیفه بابام جهیزیه نیست لطف می‌کنه میده قبول نمیکنه خیلی بدم اومده

آدمیو که خودشو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد تا صبح بگی نمیفهمه چون به نفعش تو نفهمیدنه چون تک دختری پدرت باید کم نزارع بعدش که حتمن بحث سر سیسمونیه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
عزیزم به حرفهای این خانومهای دعوایی گوش نده ،ال کن با کن محل نده ،اونا زندگی خودشون همینجوری پیش برد ...

از کجا معلوم دوستش داشته باشم 

من عاشق اون آدمی شدم که روزهای اول بود نه اینی که الان هست 

خب بخاطر همین که چیز مهمی نبود و اصلا شاید عملی نمیشد بدم اومده چون احتمال زیادی نداشت که تحت تاشو ب ...

تخت فشارهشما هم همینطور ،درک کنید همو  ،هزار تا چیز باید فراهم بشه تا برید زیر یک سقف ،سخت نگیر عزیزم .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

بله داماد باید در حد توانش خرج کنه شما که خودت دختری اینطوری واکنش نشون میدی چه برسه به اقایون.به هر ...

نه اصلا بحث واکنش نیست 

اتفاقا شما داری در مورد نابرابری زن و مرد حرف میزنی!!! 

داری میگی دختر هیچ ارزشی نداره بخواد پدرش بهش چیزی بده!!! وظیفه ای ندارن بهش بدن!!! 

دختر رو همینجور دست خالی بفرستن،،،، 

پولاشون رو بزارن برای پسرشون و عروسشون خرج کنن!!! 

اتفاقا حرف شما خیلی غیر منطقی هست 

همینجور که خانواده داماد حق دارن کمک پسرشون کنن

خانواده دختر هم همون قد حق دارن به دخترشون کمک کنن،،، 

مگه چه فرقی بین دختر و پسر هست!!! 

اگه هم بحث اینه که خانواده دختر وظیفه ندارن،،، پس صدرصد خانواده پسر هم هیچ وطیفه ای ندارن 

بله درست میگید مرد جنم داشته باشه برن دوتایی زندگی بسازن!! 

دیگه هردو طرف باید قید خیلی چیزارو بزنن،،، تا بتونن زندگی کنن با این وضعیت اقتصاد