2777
2789
عنوان

بیاید بگم با شوهرم سرچی دعوا مون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 89 پست
بگو اصلا تخت نمیارم کف زمین بخواب مگه بابام بدهکاره یا جایی امضا کرده تخت بده؟ببین همین اول شل بگیری ...

عااا دقیقا 

همین الان میگه وسیله خوب برای جهیزیه بخرید دوروز‌ دیگه نخایم زنگ بزنیم بیان نمایندگی درستش کنن

تا یه هفته باهاش حرف نزن تا حالش جا بیاد نزار باباتم پول تختو‌ بده بابات همین که دخترشو بهش داده لطف ...

کاش میتونستم حرف نزنم 

جمعه سالگرد عقدمونه میخایم بریم بیرون 

مجبورم برم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دنیا که به آخر نرسیده منم بعد یه سال و نیم جدا شدم‌البته اگری دختری جداشو وگرنه بمون شاید درست شد

دخترم چون احتمال میدادم زیاد رابطه خوبی نباشه

از حرف های بعدش میترسم

و البته ویژگی های مثبتی که داره 

عااا دقیقا همین الان میگه وسیله خوب برای جهیزیه بخرید دوروز‌ دیگه نخایم زنگ بزنیم بیان نمایندگی درست ...

نمیدونم حرفم درسته یا نه

ولی من اگه بودم میگفتم مامان بابای آنقدر برای من ارزش قائلن که در حد توانشون برای من کم نزارن، اما من هیچوقت دندون اسب پیشکشی رو نمیشمرم چون در شان خودم نیست

I will always love you❤️💖💗

😂😂😂ولی کامنت اخرمو جدی بگیر، پشیمون نمیشی، مشاوره رفتن زحمت و هزینه داره ولی می ارزه، مشکلاتتون ر ...

انشالله حتما 

میگم برای هفته آینده نوبت گرفتم که بریم خدا خودش کمک کنه