2777
2789

عقدیم هنوز ، برای زدن کابینت و ایده برای کمد دیواری داشتیم می‌دادیم بهش گفتم میتونیم تخت تاشو هم اجرا کنیم، دقیق بلد نیستم از همون کسی که میخواد بزنه بپرس چطوریاس اگه خوبه بزنیم و اینا ، سریع برگشته میگه تخت با عروسه اگه بابات میگه بیا این ۵۰ تومن رو بگیر منم تخت تاشو میزنم 😐

شدید بدم اومد ، اصن یعنی چیییی

مگه همین الان گفتم بیا بزنه که تو حرف از پول میزنی

بهش گفتم یعنی چی چرا تومنی می‌کنی چی با کیه ، 

گفت همینه که هست تخت با پدر عروسه من نمیام بزنم تو تک دختری بابات باید بهترین چیزا رو بهت بده 

درصورتی که قبل عقد گفتن ما چیزی نمیخایم هرچی خواستین بدین 

برا من مهم این نیست که کی چقدر میخاد بده مهم اینه که حرفشون دوتا میشه

گفتم بابام هرچقدر بخواد جهیزیه میده به کسی هم ربطی نداره مگه بالای من اومده بگه خونتون چطور درست کن چطور درست نکن که الان تز میدی چی‌بخرید چی نخرید 

همیشه هم میگه بهترین جهیزیه رو بخرید و بدید تو تک دختری باید بهترین باشه، درصورتی که نه عقد درست و حسابی گرفتن نه طلای خوب فقط یه سرویس 

بعدشم کلی بدش اومد که چرا بحث الکی درست کردی 

قبول نمیکنه خودش چرت گفته 

🥴🥴🥴🥴🤕🤕😑😑😑

بگو بهترین جهیزیه باید بهترین خونه و دکور هم داشته باشه. 😋😋✌✌

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هووف درکت میکنم منم خیلی حرف شنیدم این با باباته این با ننته 

انگار آیه اومده همه چی با پدر دختر بدبخت باشه 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

غلط کرده بگو طبق قانون جهیزیه با پسره حالا که پدر من جهیزیه میده خیلی هم لطف میکنه بهت 

اسی کوتاه نیا چیزای خوب بردار حداقل واسه چیزایی که اون گردن گرفته با کیفیتش رو بردار البته اگه میتونه بپردازه ، تستش کردی ببینی خسیس هست یا نه ؟ 

جای تو‌ بودم هیچی‌جهیزیه نمیگرفتم 

خودش‌بخره پاره شه 

پولش و‌واسه خودت طلا بخر جهیزیه وظیفه نیست لطفه

واسه همچین آدمی هر چی هم بدین میگه کمه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...