2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعلهههه

البته من بختیاریم 

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

واایی تروخدا جمع کنید این افکار و طرز تولید محتوا تو اینستاگرام و تاپیک های اینشکلی رو 

دخترای لر قدرتمند ترینن ، کردها زیبا ترین چهره ها رو دارن، بلوچ ها بهترین هيکل رو دارن ،شمالی ها بهترین اخلاق رو دارن و... 

چخبره دیگه..! افتخار به قومیت خوبه ولی برتر دیدنش تو یه ویژگی نسبت به سایر انسان ها کاملا اشتباهه 

بزار خیالت رو راحت کنم هیچکدوم اون مواردی که بالا گفتم اینطوری نیست فقط بولد کردن تو اینستا که هرکس با ملیت خودش به نون و آبی برسه 

خوب و بد، زیبا و زشت، با فرهنگ و بی فرهنگ همه جا هست 

در تمام ایران 

و تمام 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

همه مخلوقات خدا قشنگ هستن وبس

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.