2777
2789
عنوان

امشب خانواده شوهرم میان

405 بازدید | 8 پست

شوهرم آنقدر رو مخ شده که فقط دارم نفس عمیق می کشم که نکشمش 

هوف هوف هوف 

رو تختی رو مرتب کردم بالش ها و ... همین بعد ده دقیقه می بینم رفته رو تخت خودش و ولو کرده 

یا آیینه قدی هال رو تمیز کردم با دست خیس می‌ره جلوی آیینه ، موهاشو مرتب کنه آب می پاشه رو ایینه 

بهش تذکر میدم میگه وسواسی 

حالا خودش دیروز داشت می‌گفت بشین کل فرش و شامپو فرش بکش ( حالا فرشم نوعه) که بوی خوب بده ننه ام میاد 

دم به دقیقه تو اشپزخونه نظر میده این ظرف و بیار 

اینکار و بکن و ...

بهش گفتم از جلوی چشمم برو دور شو واگررنه اون روی من بالا بیاد مهمونی رو زهرمار میکنم 

قهر کرده رفته تو اتاق 

نمی‌دونم چرا ننه و خواهراش میخوان بیاد انگار داره ملکه الیزابت میاد ، 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا خودشون بچه آنمیخوان حرص بدن فقط

دقیقا 

بعد جالبه یهو تو کارهای زنونه نظر میده ، بعد که خراب میشه کار خودش و می کشه کنار 

آخرش تا شب یا این منو می کشه یا من اینو 

دقیقا بعد جالبه یهو تو کارهای زنونه نظر میده ، بعد که خراب میشه کار خودش و می کشه کنار آخرش تا شب یا ...

سرکار نمیره چرا؟

این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر

میدونم بابا ومامان من همین طور اند اینا مهمون ها تون که رفتن تموم که شد خوب میشه باهات بیبن اکثرا قریب به اتفاق مردا ایرانی همین طورند قبول کن ورها کن اینقدر روی آیینه خونه و اتاق خواب حساس نباش خودت برای کارهای خونه خسته نکن. نویسنده کتاب زنان زیرک میگه زنان که غر می زند یعنی اون رابطه که با همسرش داره براش مهم حتی کوثر یاوری روانشناس توی یکی از پست هاش در مورد غر زدن زنان میگه یعنی اون رابطه براش مهم حالا تو یکبار بیا برعکسش عمل کن اصلا برات مهم نباشه بگذار هر کار می خواد بکنه توفقط اون لحظه غر نزن فقط کم محل کن مثلا جواب تلفن نده یانظر خواست بی محل کن یک طوری رفتار کن که انگار اصلا شوهرت نادیده میگری اون وقت می بینی شوهرت مهربون میشه 

2790
2778
2791
2779
2792