2777
2789
عنوان

این مرتیکه هرجا دیدینش جواب ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشتم ه اسم تراپیس میخواستم

اصلا به تراپیست واقعی هم اعتمادی نیست چه برسه به مجازی اشتباه نکن ته هر صحبتی با مرد به یه جا ختم میشه همشون همینن

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

اصلا به تراپیست واقعی هم اعتمادی نیست چه برسه به مجازی اشتباه نکن ته هر صحبتی با مرد به یه جا ختم می ...

عزیزم اسم تراپیست😐تو مشهد که کارش خوب باشه میخاستم

عزیزم اسم تراپیست😐تو مشهد که کارش خوب باشه میخاستم

فک کردم میگی گفته من تراپیستم😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

تاپیکت شبیه اخطاریه دادگاهه😂😂نه قبول کن نه رد این ک دیگ عصبانیت نداره

خودش درخواست داده 

تمام این سوالات رو هم خودش پرسیده جوابشو بعدا گرفته 

ادرس رو هم بهش دادم ولی نگفته بود یا نبود 

بنظرت جای یه مرد بیکار و بی عار اینجاس؟

ببین گلی...همه انگشتای دس مثه هم نیستن..بعدشم بعضیا ذاتن مریضن...حتی متاهل هستن و به ب بهانه های مختلف خیانت میکنن...زنم قدرمو نمیدونه...زنم عاطفه نداره...امروزی نی...و....و....و....

بعضی مردا فقط اینجا اومدن ک درخواست بدن حرفای جنسی و ... من خودم دو بار قبول کردم درخواست رو یکیشون ...

خودش درخواست داده 

ایشون دلش طبیعت گردی میخواست حالا هم جواب گرفته  دگه تقصیر خودش دیده به چیزی نمیرهس اینجوری جو گیر شده 

خودش درخواست داده تمام این سوالات رو هم خودش پرسیده جوابشو بعدا گرفته ادرس رو هم بهش دادم ولی نگفته ...

من چی پرسیدم؟

اسکرین شات بزارم ابروت بره حرف الکی میزنی؟

من چی پرسیدم؟اسکرین شات بزارم ابروت بره حرف الکی میزنی؟

پیام هایی ک ایدی تلگرام هم میخواستی برا عضویت تو گروه هم بزار خواستی بزاری 

وگرنه من درخواستی بهت ندادم چیزی هم نگفتم ک بخوام ابروم بره 

شما خودت حتی محله زندگیت هم دادی بعد الان جو گیر میشی