2777
2789
عنوان

رانندگی

188 بازدید | 20 پست

دوستان من فردا جلسه هفت رانندگیم حس میکنم ضعیفم مربی هی میگه اول گاز بعد کلاچ ک اونم من اول کلاچ یاد گرفتم امشب با ماشین خودمون با کلاچ اوکی بود

ولی مثلا پارک ۳۰ سانت و نتونستم خوب دربیارم بعدش اوکی شدم

ربطی به ابعاد ماشین‌ام داره؟

اصلا استرس نداشته باش قطعا میتونی چرا نتونی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا استرس نداشته باش قطعا میتونی چرا نتونی

مربیم زنه یعنی عوضش کنم این جلسات اخرو

خیلی یجوری شدم ماشین اون تیباس من با ۴۰۵ رفتم تمرین پارک ها درست در نمیومد

ردم شدی فدای سرت طرف بار نهم و دهمش بود می اومد خوشحال خندان

عزیزم بنظرتون برای هفته بعد مربی و عوض کنم یا ربطی نداره

فردا میخواد پارک دوبل یاد بده از الان استرس دارم ک خراب نکنم

عزیزم بنظرتون برای هفته بعد مربی و عوض کنم یا ربطی ندارهفردا میخواد پارک دوبل یاد بده از الان استرس ...

تو داری پول میدی ک یادت بده اونم وظیفشه ک یادت بده هی سوال کن تا اشکالاتت برطرف بشه از پارک دوبلم غول نساز آسونه بخدا سخت نیس 

❤ متاهل❤

عزیزم بنظرتون برای هفته بعد مربی و عوض کنم یا ربطی ندارهفردا میخواد پارک دوبل یاد بده از الان استرس ...

اگه استرس میده و نمیذاره تمرکز داشته باشی حتما عوض کن

وگرنه مربی رو فقط در حد اشنایی خیلی خیلی اولیه با عملکرد خودرو بدون 

پارک دوبل تقاطع ترافیک مانع میدون اینا فقط با تکرار تمرین مهارتشو کسب میکنی

تو داری پول میدی ک یادت بده اونم وظیفشه ک یادت بده هی سوال کن تا اشکالاتت برطرف بشه از پارک دوبلم غو ...

سوال میپرسم ازش این هی میگه گاز بعد مثلا این میگه بسه وایسا واینسا میترسم بدون گفتن اون نتونم امشب با ۴۰۵ رفتم ماشین اون تیباعه پارک سی سانتی جور  درنیومد و دنده عقب خیلی ناراحت شدم🤦‍♀️

مربیم زنه یعنی عوضش کنم این جلسات اخروخیلی یجوری شدم ماشین اون تیباس من با ۴۰۵ رفتم تمرین پارک ها در ...

برا شما که تازه میخای یاد بگیری ۴۰۵ یه خرده بزرگه ولی خودت برو تمرین منم از مربیم هیچی یاد نگرفتم همش خودم تنهایی رفتم تا اوکی شدم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اگه استرس میده و نمیذاره تمرکز داشته باشی حتما عوض کنوگرنه مربی رو فقط در حد اشنایی خیلی خیلی اولیه ...

پارک سی سانتی و دنده عقب و باید چیکار کرد تا خوب دربیاد

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز