floweerr مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 155 عنوان دیت اول 93 بازدید | 10 پست دخترا دیت اول من میخواستم تیپ مشکی بزنم با کاشت ناخنام قرمزه و رژقرمز خیلی بهم میاد مخصوصا با تیپ مشکی الان دیدم خیلی تاکید دارن دیت اول اصلا رژ قرمز نزنید چرااا؟!ولی خیلی خوشگل میشد تیپم🥺 1404/05/09 | 02:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منه_قوی83 عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 11071 بزن بابا ایرادش چیه وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12632 رژ خیلی قرمز کلا جالب نیسمن یبار زدم دیت اول طرف واقعا فقط ب لبام نگا میکرداصا خوب نبود من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10632 اهمیت نده چرت میگنهر وار ک باعث میشه حس بهتری داشته باشی انجام بده ، اینش مهمه ک حس خوبی داشته باشی و شیک باشی ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10632 رژ خیلی قرمز کلا جالب نیسمن یبار زدم دیت اول طرف واقعا فقط ب لبام نگا میکرداصا خوب نبود مشکل از رژ قرمز شما نبود مشکل از هیزی طرف بود ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12632 مشکل از رژ قرمز شما نبود مشکل از هیزی طرف بود اونک صد درصدولی کلا بنظرم آرایش ملایمتر باشه بهتره تو دیت اول من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
floweerr مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 155 بزن بابا ایرادش چیه نمیدونم اخه هی گفتن نزن فلان تاکید کردن کلافه شدم
floweerr مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 155 اهمیت نده چرت میگنهر وار ک باعث میشه حس بهتری داشته باشی انجام بده ، اینش مهمه ک حس خوبی داشته باشی ... نمیدونم اخه هی گفتن نزن فلان تاکید کردن کلافه شدم خیلی شیک میشه ولی میترسم طرف بد برداشت کنه پاشنه بلند هم میپوشم میگن دیت اول سنگ تموم بذارین نمیدونم دیگه
floweerr مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 155 رژ خیلی قرمز کلا جالب نیسمن یبار زدم دیت اول طرف واقعا فقط ب لبام نگا میکرداصا خوب نبود نمیدونم اخه هی گفتن نزن فلان تاکید کردن کلافه شدم
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12632 نمیدونم اخه هی گفتن نزن فلان تاکید کردن کلافه شدم اگ خیلی غلیظ نیس بزن باز خودت میدونی من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
لبلبو عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 493 نزن شاید یه دلیل محکم داره کسی الکی که نمیگه حتما دلیلشو بپرس رک یا یه جوری از زیر زبونش بکش بعد شنیدن دلیلش به دنبال تصمیم باش که ادامه بدی یا نع