2777
2789
نه بابا ۱۹ نوزده نه یه چیزی حدود دو برابرش🥲خدایی جوونی یعنی زیباییمراقب پوستتون باشید حرص نخورید آر ...

مرسیییی از راهنماییتون خیلی مهربونید✨️🥹❤️😍

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

بیبی فیسین شمااا🥰🥰🥰بیبی فیس بودن یه نعمته

تازه پیر شدم 

عکس سه سال پیش رو بدم از خنده غش میکنی

لاغر بودم انگار ۲۰ سالمه 😆

دکتر میگفت پدرت میدونه میخوای عمل کنی؟

گفتم شوهر دارم این همه هم سن دارم دو تا شاخ در آورد 

دو سال پیش عمل سینه داشتم سر اون 😅😅😅

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نی نی کوشولوووو🥹✨️

اومددددد🥹

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

مرسیییی از راهنماییتون خیلی مهربونید✨️🥹❤️😍

خیلی مهربونه خیییلی🥰🥰🥰اگه ایشون خالم بود من اصلا افسردگی نمیگرفتم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

الان قشنگ ترم یا اون موقع؟🥰

آخییییی جیگر هردو موقع عالی بودی😍

نی نی کوشولوووو🥹✨️

اوخودااا

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

قربون تو برم

خدانکنه🥹✨️

بچه ها وقتی نیومده یعنی تایید نشده؟

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

تازه پیر شدم عکس سه سال پیش رو بدم از خنده غش میکنیلاغر بودم انگار ۲۰ سالمه 😆دکتر میگفت پدرت میدونه ...

حالا منو میگن تو دروغ میگی ۱۵ سالته تو ۲۵ و رد کردی😁😂😂😂

خیلی مهربونه خیییلی🥰🥰🥰اگه ایشون خالم بود من اصلا افسردگی نمیگرفتم

🤣🤣وایی بدبختی اینه که خاله ی من پیرههه آره خدایی پایه هستن ایکاش خاله ی من بودن😂🤦🏻‍♀️

آخییییی جیگر هردو موقع عالی بودی😍

🥰🫂🫂🫂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز