2777
2789
من اصلا شک دارم تا ۲۵ عمر‌میکنم یا نه😂😂😂ماشالله دهه شصتی ها خیلی خوب موندن

واییییی حاجی غش کردم تروخدا نگووووو وای دارم از خنده پاره میشم🤣🤣🤣تا حالا اینقد نخندیده بودم🤦🏻‍♀️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

🤣🤣🤣 مرسی آره چشام بادومیه

چشای منم بادومیه خب چه ربطی داره😂

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودمم نمیدونستمهمش میگفتم عکس بذارم هیت میگیرمشماها بهم لطف دارین چشماتون خوب میبینه 🥺🤍

آخییی اتفاقا خیلیم خوشگل هستین اصلا هم قابل هیت نیست فوق العاده اید✨️😁

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ساکت شو تو هم خیلی خوشگلی🫷🫷🫷

فکر نمیکنم خودت از من خوشگلتریییی😂❤️✨️

واییییی حاجی غش کردم تروخدا نگووووو وای دارم از خنده پاره میشم🤣🤣🤣تا حالا اینقد نخندیده بودم🤦🏻‍♀ ...

والا😂😂همبن الان تو سایت بهم میگن شبیه ۲۸ ساله هام 

یعنی پیر شدم رفت😭😂

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

دخترا منم گذاشتم ، نظر بدید 🫠😂

ندیدم هیچ‌کدومتونو

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

پسر ها هم هستند حواستون باشه

خب شما که پسری اینجور تاپیکا نیا خودت

فدات شم ب پای تو نمیرسم

نه واقعا خیلی خوشگلی بی دروغ عالی هستید نی نی سایتیا😂من فکر میکردم اونایی که عضو نی نی سایت هستن چهرشون خیلی زشته ولی بعد از اینکه شماهارو دیدم واقعا دیگه فهمیدم همشون خوشگلن😁✨️😍

مگه میدونی چند سالمه 🫠

نه نمیدونم عزیزم😂🤦🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز