2777
2789

وای منم چقدر دوست دارم بذارم 🥲😂

ولی هنوز اونقدر این فضا رو راحت نمیبینم، تازه اوایل سعی می‌کردم با ادبیات متفاوت خلف بزنم شناسایی نشم

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وایییییی به خدااا خیلی خوشگلی شمام😍من اصلا نمیدونستم چهرتون اینقد عروسکی و قشنگه✨️❤️

میبینی چی میگه؟میگه من چهرم عملیه به درد نمیخورم😑مهم اینه که دافه😍😍😍

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

نه عزیزم ترک ام

😍😍😍

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

میبینی چی میگه؟میگه من چهرم عملیه به درد نمیخورم😑مهم اینه که دافه😍😍😍

واقعا قشنگهه😁😂من تو این سن پیر میشم خدافظ

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

نه عزیزم ترک ام

ترک ها خوشگلن😍

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

واقعا قشنگهه😁😂من تو این سن پیر میشم خدافظ

من اصلا شک دارم تا ۲۵ عمر‌میکنم یا نه😂😂😂

ماشالله دهه شصتی ها خیلی خوب موندن

ترک ها خوشگلن😍

😂نه منی که شبیه...🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

وایییییی به خدااا خیلی خوشگلی شمام😍من اصلا نمیدونستم چهرتون اینقد عروسکی و قشنگه✨️❤️

خودمم نمیدونستم

همش میگفتم عکس بذارم هیت میگیرم

شماها بهم لطف دارین 

چشماتون خوب میبینه 🥺🤍

😂نه منی که شبیه...🤣

ساکت شو تو هم خیلی خوشگلی🫷🫷🫷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز