2777
2789
عنوان

بابام ک مردهه دربیارم از قبر

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 42 پست
باباش فوت کرده بلاخره ملک و ماشین و شغل کار اگ بیمه هم داشته باشه ارثیه ای ،حقوقش میتونه نفقه استفا ...

اگه اینایی ک میگی گیرش میومد مرض نداشت فحش بده خودش عقل داشت استفاده میکرد

اگه اینایی ک میگی گیرش میومد مرض نداشت فحش بده خودش عقل داشت استفاده میکرد

حالا هروقت اومد تو بپرس چی داره بابا خدابیامرزش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه ۲۰ سال به بالایی 

من در @چیپس_سس_کچاپ‍ تاپیک : چله های بخت گشا ایجاد کردم :

اولاً : تجربه ی کاربرها بوده تو این چند سالی که با چنتا اکانت عضو بودم ؛ منم جم کردم تو تاپیکم

دوماً : ( مهمه : با رعایت شرایطش : مثلاً روز اول و شروع و استارتش [[ برای خواندن سوره و دعا ]] : روز نحس نباشه و پاک و با وضو باش رو به قبله ؛ از روز دوم تا آخر ۴۰ روز مهم نیست روز نحس باشه یا پاک نباشی . [[[ بهترتره که روز اول و شروعش : روز یکشنبه یا پنجشنبه یا جمعه باشه " مثلاً از ساعت ۱ بامداد یکشنبه تا ۱ بعد از ظهر یکشنبه ، یام شب یکشنبه تا عصر یکشنبه ]]] : به این ۳ روز میگن‌ روز سعد اکبر

و یکی از اون‌۳ روز سعد اکبر : که میخوای شروع کنی پاک و با وضو باش رو به قبله و روز نحس هم‌ نباشه ، از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه یا پاک نباشه 

♦️♦️♦️ روز نحس شامل : 

۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ .

۲ : روز محاقِ ماه : ( ۳ روز آخر ماه قمری ) 

۳ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن . 

۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بع  از آن 

۵ : روز شنبه ( روز نحس اکبر : از ساعت ۱ بامداد شنبه تا ۱ بعد از ظهر شنبه ؛ یام شب شنبه تا عصر شنبه ) 

چون حالت چله س یک روز هم جا ننداز 

چون حالت چله س قبل شروع صدقه بنداز ( توصیه شده توش ۵ باشه مقل ۵ هزار تومن ؛ ۵۰ هزار تومن " به نیت ۵ تن " ) 

چون حالت چله س ( به سر بیار : وقتی مثلا میگم‌وسطای چله مورد " یا موزدای مناسب اومد " ختم رو رها نکن ) 

قبل شروع چله ( کلاً در هر کار مباح و حلالی ) قبلش بگو قربه الی الله تا فرشتگان قبول کنن و ببرن .

بعد از ازدواج : برای زیبایی معنوی چهره ( هر روز یوره ی شمس بخوان 

غسل زیبایی زلیخا ( به چشم شوهر ؛ زیبا و معشوقه آمدن ) 

غسل زیبایی یوسف ( به چشم زنش ؛ زیبا و معشوق آمدن ) 

غسل اویس قَرَنی ( جهت ایجاد محبت بین زن و سوهر ) 

وقتی داری دوش روزانه میگیری : هر بار یکیشو اتجام بده مثلا غسل اویس قرنی انجام میدهم قربه الی الله .

اینام روز شروع ( شروع و استارتش در یکی از اون ۳ روز سعد اکبر باشه ) و به روز نحس هم نیوفتاده باشه 

۲۴سالم داره مبشعهههتل ایدی داذی بدم بفرسی اونجا برم یاایتا

من چون با چنتا اکلنت میام نمیدونم با کدومم 

الآن دیدم با همون چیپس_سس_کچاپم تامیکسو دارم چله های بخت گشا ( تاپیکام کمه پیدا میکنی 

داداشم هرمی بیاد میپرونه بااخلاق صگششش قبلش بابا معتادم مایع ابروریزی حالا داداشم منو ک عذاب داذن هی ...

اینم‌روز شروعش روز نحس نباسه ( و بهتره که شروعش یکی از روزهای سعد اکبر باشه ========= برای خواندن دعای علوی مصری که سب جمعه س جلیه ی اول پاک و با وضو باش از جلیات بعدی مهم نیست 

خواستی سایر ادعیه و یوره ها هم بار اول ماک باش از روز دوم تا برای همیسه مهم نییت پاک باشی