عزیزم اگه ۲۰ سال به بالایی
من در @چیپس_سس_کچاپ تاپیک : چله های بخت گشا ایجاد کردم :
اولاً : تجربه ی کاربرها بوده تو این چند سالی که با چنتا اکانت عضو بودم ؛ منم جم کردم تو تاپیکم
دوماً : ( مهمه : با رعایت شرایطش : مثلاً روز اول و شروع و استارتش [[ برای خواندن سوره و دعا ]] : روز نحس نباشه و پاک و با وضو باش رو به قبله ؛ از روز دوم تا آخر ۴۰ روز مهم نیست روز نحس باشه یا پاک نباشی . [[[ بهترتره که روز اول و شروعش : روز یکشنبه یا پنجشنبه یا جمعه باشه " مثلاً از ساعت ۱ بامداد یکشنبه تا ۱ بعد از ظهر یکشنبه ، یام شب یکشنبه تا عصر یکشنبه ]]] : به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر
و یکی از اون۳ روز سعد اکبر : که میخوای شروع کنی پاک و با وضو باش رو به قبله و روز نحس هم نباشه ، از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه یا پاک نباشه
♦️♦️♦️ روز نحس شامل :
۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ .
۲ : روز محاقِ ماه : ( ۳ روز آخر ماه قمری )
۳ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .
۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بع از آن
۵ : روز شنبه ( روز نحس اکبر : از ساعت ۱ بامداد شنبه تا ۱ بعد از ظهر شنبه ؛ یام شب شنبه تا عصر شنبه )
چون حالت چله س یک روز هم جا ننداز
چون حالت چله س قبل شروع صدقه بنداز ( توصیه شده توش ۵ باشه مقل ۵ هزار تومن ؛ ۵۰ هزار تومن " به نیت ۵ تن " )
چون حالت چله س ( به سر بیار : وقتی مثلا میگموسطای چله مورد " یا موزدای مناسب اومد " ختم رو رها نکن )
قبل شروع چله ( کلاً در هر کار مباح و حلالی ) قبلش بگو قربه الی الله تا فرشتگان قبول کنن و ببرن .
بعد از ازدواج : برای زیبایی معنوی چهره ( هر روز یوره ی شمس بخوان
غسل زیبایی زلیخا ( به چشم شوهر ؛ زیبا و معشوقه آمدن )
غسل زیبایی یوسف ( به چشم زنش ؛ زیبا و معشوق آمدن )
غسل اویس قَرَنی ( جهت ایجاد محبت بین زن و سوهر )
وقتی داری دوش روزانه میگیری : هر بار یکیشو اتجام بده مثلا غسل اویس قرنی انجام میدهم قربه الی الله .
اینام روز شروع ( شروع و استارتش در یکی از اون ۳ روز سعد اکبر باشه ) و به روز نحس هم نیوفتاده باشه