2821
2789
عنوان

چقد من گاوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 67 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشیدا اگه فکر میکنی از نامزدت طلاق بگیری اون شخص میاد باهات ازدواج میکنه یا اینکه یه نفر مثل اون میاد باهات ازدواج میکنه طلاق بگیر . ولی اگر خودت واقعا زیبا و خوش تیپ باشی . ظاهر نامزدت رو همون روز اول خاستگاری میتونستی ببینی .آدم نباید بادی به هر سو باشه تا یکی  بهتراز شوهرشو دید دست و پاش بلرزه . ممکنه خیلی ها از شوهر آدم بهتر باشن قرار نیست انسان خودشو ببازه . با کمال احترام این نظر منه🤗

به دنبال کسی جامانده از پرواز میگردم ....مگر بیدار سازد غافلی را غافلی دیگر
فقط صورتش هم نیست آخه که دوست ندارم... کلا بدنش.... هعی خدا..... 😞 😞 😞 

فيلي جونم من يه بار عكس گذاشتي اگر درست تو خاطرم مونده باشه خيلي جفتتون ناز بوديد و بهم خيليييي مياومديد عزيزم واقعا جدي ميگم بي تعارف انگار واسه هم ساخته بودن شما رو من كه خيلي خوشم اومد❤️

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
🙁🙁🙁

به نظرم به خوبي هاش شوهرت تمركز كن و اينكه وقتي يه مدت باهم باشيد اينقدر به خوبي هاش عادت ميكني كه كم كم حس علاقه شديد مياد سراغت به خودتم نگو گاو باور كن طبيعيه درست ميشه دوستم من به قلبمه خوشبخت ميشي😍

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
فيلي جونم من يه بار عكس گذاشتي اگر درست تو خاطرم مونده باشه خيلي جفتتون ناز بوديد و بهم خيليييي مياو ...

لطف داری عزیزم.. نمیدونم چرا بعضی وقتا حس می کنم که اصلا ظاهرش به دلم نمی شینه نمی گم زشته یا چیزی، شاید برای خیلیا خوب باشه ولی برای من دل نشین نیس. امیدوارم همینطور باشه که شما می گی❤️