2777
2789
عنوان

حق با کیه

270 بازدید | 23 پست

بنظرتون حق باکیه منو شوهرم چند وقت دیگ برا خونه و چیزای دیگ ب پول نیاز داریم 

بهش گفتم چندماه میش حقوقتو ماه ب ماه میخوام خرج نشه گفت باشه یه ماه نصفشو زد برام الان بهم گفت این ماه میخوام حقوقم بدم مامانم کامل دندوناش درست کنه درحالی ک دوتا دیگ پسر داره ک ب فکرنیستن مامانشم خودش پول میگیره پولشو خرج پسر بزرگش میکنه بعد میاد از شوهرمن پول میگیره میگم نصفش کنید نصفشو تو بده نصفشو داداشت انگار ن انگار 

حق با کیه واقعا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماه های قبلم پول لازم داشتیم رفت خداتومن خرج چشاش کرد بعد رعایت نکرد همه چیش برگشت ب حالت اول هرچی میشه اسم شوهرمنو میاره برا پول چون مرتب کار میکنه دیگ واقعا داره بدم میاد ازشون اصلا ب فکر پسرش نیست

اسی جان حلال کنید مجبور نبودم کامنت نمیزاشتم 🌹

کسی از خوزستان ک توی شرکتهای مارون یا تندگویان کار بکنه نیست؟؟؟بیا تاپیک آخرم لطفا

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

وقتی خودتون مشکل دارین لعنت به دندون مادرشوهرت واقعا ببخشیدا البته ولی ادم واقعا اتیشی میشه

اره بخدامخصوصا وقتی ک بهش گفتم میخوام پول و خودشم‌میدونه لازم داریم مامانشم هیچ رعایت نمیکنه هرچی میشه میره خرج اون پسراش میکنه و از شوهر من پول میکشه تازه یکی داداشا بزرگش مجرده هی هردیقه ب شوهرم میگ پول شارژ مامانشم فک میکنه وظیفه ماست

اره بخدامخصوصا وقتی ک بهش گفتم میخوام پول و خودشم‌میدونه لازم داریم مامانشم هیچ رعایت نمیکنه هرچی می ...

اگر یه بار نکنین خودشون متوجه میشن اگر از اول زندگی اینطوری کنین خیلی پررو میشن به همسرت قاطع و محکم بگو نه اگر قبول نکرد تا چند وقت سر برخورد کن باهاش تا بفهمه که حسابی ناراحتت کرده

وقتی خودتون مشکل دارین لعنت به دندون مادرشوهرت واقعا ببخشیدا البته ولی ادم واقعا اتیشی میشه

من دیونه بودم رعایت حال شوهرم‌میکردم ک پرو شدن پول ازش نمیگرفتم حالا هی پول قرض میکنه برا اجیش بعد خودش میره قرض اجیشو میده

اگر یه بار نکنین خودشون متوجه میشن اگر از اول زندگی اینطوری کنین خیلی پررو میشن به همسرت قاطع و محکم ...

میگ مامانم مهمه برام مثلا یه عالمه پول خرج چشاش کرد دکتر گفت نرو جلو اتیش یک هفته بعدش رفت جلو اتیش کباب گفت چشام تار میبینه

من دیونه بودم رعایت حال شوهرم‌میکردم ک پرو شدن پول ازش نمیگرفتم حالا هی پول قرض میکنه برا اجیش بعد خ ...

واقعا باید جدی باهاش صحبت کنی یعنی چی ؟ خوبه که بهشون احترام بزاره ولی اینکه کامل زندگی شون رو شما بچرخونید خیلی بده و بی احترامی به خودتون

میگ مامانم مهمه برام مثلا یه عالمه پول خرج چشاش کرد دکتر گفت نرو جلو اتیش یک هفته بعدش رفت جلو اتیش ...

مهمه باشه ولی مگه شما براش مهم نیستی ؟ مگه شما همسرش نیستی ؟ مگه به پاش نسوختی ؟ حالا باید هوای شما رو داشته باشه نه مادرش رو خوبه بهشون هر از گاهی کمک کنه ولی همیشه ؟؟ ابدا

واقعا باید جدی باهاش صحبت کنی یعنی چی ؟ خوبه که بهشون احترام بزاره ولی اینکه کامل زندگی شون رو شما ب ...

اره دقیقا نمیدونم چرا نمیفهمه مامانش اصلا کمکش نمیکنه هرچی ب ماملنش میگ مامانش قبول نمیکنه همش پولشو خرج اون داداشاش میکنه شوهرمم هیچ اخرم میان ازش پول میگیرن شوهرمم انگار سادس دلش میسوزه 

هرچی میشه اسم شوهر منو میاره ک اره مثلا پول هست همین کارو میکنن ک ادم دلش میخواد کلا ازشون بکنه بره