2777
2789

عصر هم همین حرفو زد

منم منتظرش بودم تا اینکه فهمیدم ساعت ۱ شده و خوابیده🙂

بیچاره خسته هم میشه سرکار فراموشکارم هست باز فراموش کرد😁🤦🏻‍♀️

خوبه درکش میکنی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهومولی خب ته دلم یه جوری میشهمیدونم دوسم داره ها ولی بعضی وقتا اینطوری فراموش میکنه🥲

عزیزم شاید خستس و یهویی خوابش میبره...من خودم هرشبببب خوابم میبره نمیتونم بیدار بمونم

عزیزم شاید خستس و یهویی خوابش میبره...من خودم هرشبببب خوابم میبره نمیتونم بیدار بمونم

اوهوم

اینا احتمالا دوست پسراشون یا نامزداشون برای آینده هیییچ تلاشی نمیکنن برای همین خسته نمیشن و شب تا صب باهاشون حرف میزنن

اوهومولی خب ته دلم یه جوری میشهمیدونم دوسم داره ها ولی بعضی وقتا اینطوری فراموش میکنه🥲

همسر منم همیشه قبل خواب میزنگه دوشیفت سرکاره بشدت خسته و بیخوابه یه شب زنگ زد برداشتم هرچی گفتم الو دیدم کسی جواب نمیده قطع کردم زنگ زدم فهمیدم همونطوری خوابش برده🥲

توهم درکش کن شاید همین کع میخواسته بزنگه خوابش برده 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اوهوماینا احتمالا دوست پسراشون یا نامزداشون برای آینده هیییچ تلاشی نمیکنن برای همین خسته نمیشن و شب ...

عزیزم اگه رفتارش باهات خوبه اگه داره واسه رابطتون تلاش میکنه و عملی حرکتی ازش میبینی درکش کن..معلومه که شبا خستس خوابش میبره

ولی دختر خالم یه دوست پسری داره ۵ساله باهاشه، گفتش کارام جور بشه میام خواستگاری اینم قبول کرد، سربازیشو رفت به پاش موند،کار خوب پیدا کرد و ۴ساله سرکاره به پاش موند، ماشین خریده وضع باباشونم خوبه...بازم میپیچونه نمیاد جلو..اینا معلومه که دارن بازی در میارن ولی پسری که بخوادت مشخصه و باید درکش کرد

والا همسر من همش فکرش درگیره پول بیشتر دربیاره که بتونه پول انتقالی رو برام جور کنه

یه شب با اینکه سردش بود چیزی نگفت تا بیشتر با من بمونه

با اینکه کلی اقساط داره خیلی سعی میکنه تامینم کنه حتی شده از دوستش قرض میکنه

حتی گاهی شیفت شب میموند پول بیشتر دربیاره

چند شب پیش که فهمید پی ام اسم با اینکه خسته بود برام خوراکی خرید آورد از در خونه داد

یا اینکه حس کرده من نسبت به لاغر بودنم حس نا امنی دارم و از لباسای گشاد بدم میاد تشویقم میکنه که لباس گشاد بپوشم و بدنمو دوست داشته باشم بهم میگه تو بدنت باربیه درحالیکه مامان بابام همیشه میگفتن مثل یه تیکه چوبی🥲

همسر منم همیشه قبل خواب میزنگه دوشیفت سرکاره بشدت خسته و بیخوابه یه شب زنگ زد برداشتم هرچی گفتم الو ...

آره خیلی وقتا خوابش میبره همونحوری

وقتایی هم که حرف میزنیم زیاپ حرف میزنیم و صبحش دیر میرسه سرکار یه دلیلش هم این میتونه باشه🥲😁

آره خیلی وقتا خوابش میبره همونحوریوقتایی هم که حرف میزنیم زیاپ حرف میزنیم و صبحش دیر میرسه سرکار یه ...

زیاد حرف نزن عزیزم میدونم خیلی نیاز دارین هر دو طرف اما از روی تجربه میگم یه 10 15 دقیقه صحبت کن و بعدش قطع کن تا بخوابه🥲

والا همسر من همش فکرش درگیره پول بیشتر دربیاره که بتونه پول انتقالی رو برام جور کنهیه شب با اینکه سر ...

پس واقعا هواتو داره و درکت میکنه عزیزم..تو ام درکش کن گناه داره ، اقساطش که کمتر بشه و سبکتر بشه مطمعنم کارای بیشتری ام برات میکنه

زیاد حرف نزن عزیزم میدونم خیلی نیاز دارین هر دو طرف اما از روی تجربه میگم یه 10 15 دقیقه صحبت کن و ب ...

من فقط شبا کرف زدنم میاد 

میدونی حتی اعتماد به نفس حرف زدن ندارم

ولی شبا نمیدونم چی میشه میتونم دزمورد همه چی صحبت کنم