2777
2789
عنوان

عشقه

182 بازدید | 19 پست

وجود داره به نظرتون

بنده حس میکنم عشق وجود نداره صرفا گول زدن ادماس مسئله اینه تجربه شکست عشقی هم نداشتم چرا دنیا برا من سیاهه با واقعا سیاه من نمیدونم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخت شد اسی امشب صدای تیشه از بیستون نیومد شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشهه ها

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چقدر سخت شد اسی امشب صدای تیشه از بیستون نیومد شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشهه ها

امشب صدای تیشه از بیستون نیامد اه که شاید قلبی به نارو شکسته باشد

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

امشب صدای تیشه از بیستون نیامد اه که شاید قلبی به نارو شکسته باشد

هرکه فرهاد شود در ره عشق همه کس در نظرش شیرین نیس هاا تهمت کفر به عاشق نزنید عاشقی پاکترین آیین است

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

هرکه فرهاد شود در ره عشق همه کس در نظرش شیرین نیس هاا تهمت کفر به عاشق نزنید عاشقی پاکترین آیین است

پاک ترین ایین عجب فریبنده است که برده دلم را 

پاک ترین ایین عجب فریبنده است که برده دلم را

درد عاشق رو دوایی بهتر از معشوق نیس هااا شربت بیماری فرهاد را شیرین کنین

درد عاشق رو دوایی بهتر از معشوق نیس هااا شربت بیماری فرهاد را شیرین کنین

اقا شاعر نشو بگو من چکار کنم

عشق تا زمانی وجود نداره که دلت خریدار نداشته باشه مثل من💔

اره انگار دل ما پاک ترین اما بیچاره ترین هس

عشق واقعی داریم اما خیلی کم وقتی بتونی بگی بعد خدا امیدم اینه میشه عشقوقتی بتونی جونتو بدی براش میشه ...

پس من بارها عاشق شدم اما نه پسر