2777
2789
عنوان

آشنایی.

171 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.

یکی از ترم بالایی های دانشگاه که دانشجوی باهوش و درس خونی هم هست و وجهه خوبی داره توی پیشنهاد داده آشنابشیم یه مدت.

خونوادش از نظر سطح فرهنگ و تحصیلات خیلی به من میخورن خودشم آدم خوبی بنظرمیاد.فقط قد بلند نیست! من چون خودم بلند نیستم دوس داشتم همسرم بلند باشه از طرف دیگه تا الان که ترم دو هستم چندتا موقعیت دیگه هم داشتم ک رد کردم. میترسم موقعیتای بهتری هم باز بیاد سراغم و پشیمونم کنه ولی ازطرفی هم از این آقا به دلایلی که بالا گفتم بدم نمیاد.

شما جای من بودین بهش فرصت آشنایی میدادین؟اگه آره بگید درچه حد؟

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره عزیزم به ظرفیت خودت 

اول ببین قد طرف چقدر واست مهمه میتونی باهاش کنار بیای که بعدها که ذوق اشنایی و هیجان شروع رابطه از بین رفت این موضوع واست اهمیت پیدا نکنه 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی

فرصت بده اخلاق مهمتر از قده

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
اشنایی بد نیست.اوضاع مالی خانوادش وسطح ف هنگ روبررسی کن.

پدرش استاد دانشگاهه و تک پسره با سه خواهر.یکی از خواهراش دکترای قضاوت یه همچین چیزی داره میگیره

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
حتما چیزای دیگه اولویت دارن برام

درسته عزیزم اما خیلی چیزا ممکنه واسه آدم اولویت داشته باشه و بعدها کمرنگ بشن 

قصدم جسارت نبود راهنمایی بود 

ایشالا که موفق باشی و خوشبخت 😘

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی