2777
2789
عنوان

رمان هایی که به نظرم باید خوند

176 بازدید | 19 پست

رمان دگرگون 

رمان حوت 

نمادی از ماه

تب داغ گناه 

انتهاج

دختر خوب 

تخت طاووس

رمان هایی که که یک مرد قوی دارن یعنی کلا معنی صحیح عشق رو توصیف میکنن دیگه از غیرتی شدن های الکی خبری نیست یه جورایی پشتیبانن دگرگون یعنی عشق منه این رمان نمادی از ماه هم شخصیت مرد واقعا مرده 

انتهاج قوی شدن یه دختر تلاش یه دختر اینکه کسی به فریادت نمیرسه 

اون‌یکی ها هم خیلی دلنشینند 

تا پارتی دیگر خداحافططط🤓

اگه رمانی خیلی به دلتون نشسته بگید منم بخونم

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

در آغوش آتش 

تا آسمان 

خیلی زیادن رمان هایی که خوندم و ارزش چندبار خوندن هم دارن

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اسی رمان تب داغ گناهو دوس داشتم کدوم یکی مثل اونن

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در آغوش آتش تا آسمان خیلی زیادن رمان هایی که خوندم و ارزش چندبار خوندن هم دارن

میخونم پس  ممنونم

یادت اومد معرفی کن

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

کوری 

پیرمرد و دریا 

ملت عشق

شرافت

باغ زمستانی 

مغازه خودکشی

کتابخانه نیمه شب

زندگی داستانی ای جی فیکری 

نامه ب کودکی ک هرگز زاده نشد 

قلعه حیوانات 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اسی رمان تب داغ گناهو دوس داشتم کدوم یکی مثل اونن

هیچ کدوم 🤕

ولی اینام قشنگن 

آرمین دلم براش تنگ شده خیلی جیگر بود این پسر 🫠

ادبيات فارسي

سال بلوا

سمفوني مردگان

چشمهايش(نخون)

روسيه

اناكارنينا

شب هاي روشن

برادران كارامازف

ادبيات انگليس،امريكا،فرانسه،كلمبيا و پرتغال

١٩٨٤

قلعه ي حيوانات

خشم و هياهو

صدسال تنهايي

عشق در زمان وبا

كلمسيونر

طاعون

كوري

بازم چيزي يادم بياد ميگم

کوری پیرمرد و دریا ملت عشقشرافتباغ زمستانی مغازه خودکشیکتابخانه نیمه شبزندگی داستانی ای جی فیکری نام ...

مرسی عزیزم 😘

هیچ کدوم 🤕ولی اینام قشنگن آرمین دلم براش تنگ شده خیلی جیگر بود این پسر 🫠

وای اره منم کراش بودم روش 🤣 

کدوم بخونم اول بهتره 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ادبيات فارسيسال بلواسمفوني مردگانچشمهايش(نخون)روسيهاناكارنيناشب هاي روشنبرادران كارامازفادبيات انگلي ...

صد سال تنهایی رو خوندم فقط 

مرسی❤️❤️

بر باد رفتهپنجرهپیمانبامدادخمار

مرسی

بر باد رفتهپنجرهپیمانبامدادخمار

با مداد خمار رو خوندم 

بقیم هم آخرشون تلخه؟