2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی به حق این شب عزیز هر چه زودتر مادر بشی...

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

از همتون ممنونم که برام دعا میکنین شما مادرین روز مادر..از خدا بحق خودتون بخواین منم سال دیگه مامان بشم البته همه منتظرا....امروز رفتم مغازه لباس بچه فروشی دلم برا لباسا قش رفت ولی .......

وااای خیلی زیاده من 7ماهه ...28سالمه همش فک میکنم دیرشده

عزیزم خوب منتظر باشی همون ۷ماهم ۷سال میگذره برات, ولی از من به شما نصیحت اصلا اصلا بهش فکر نکنید چون هرچی بیشتر فکر کنید و استرس داشته باشین بدتره

فک کنین من دو سال و نیم منتظر بودم و روزارو میشمردم و چند روز مونده به پریودم بی بی چک میذاشتم بعد زد و عید خواهر زادم مریض شد و کارش به بیمارستان کشید رفتم بیمارستان و اونهمه بچه ی مریض دیدم یعنی نابود شدم اومدم خونه قسم خوردم که هرگز بچه دار نشم حتی ۵ روز از پریودم گذشته بود فراموش کرده بودم درست همون ماه حامله شدم