2777
2789
عنوان

لاغر یه لحظه

116 بازدید | 17 پست

سلام من  ۱۵۸ قدم هست  وزنم یک ماه پیش با کفش و لباس ۵۹ بود که آقا یه  حساب کرد ۵۵ کیلو گفت میخوام بشم ۴۸ کیلو آخه نسبت به دخترهای هم کلاسم  چاق ترم یک ماهه ورزش میکردم بدون رژیم بی تاثیر بود الان هم ورزش میکنم هم رژیم اما نمیدونم رژیمم  چجوری باشه با برنامه ی کرفس دارم پیش میرم شما چجوری لاغر کردید یا اشتهاتون رو کم کردید آخه من آبجیم همش خوراکی میخره غذا ها پر روغن و فکر کنم ۲۰۰۰ کالری در روز میخوره ولی ۳ کیلو از من بیشتره یا مامانم زیاد غذا درست میکنه دیگه منم می خورم  اصلا حواسم به رژیم نیست یهو میبینم به جای ۱۰ قاشق ۲۰ قاشق برنج خوردم  شما چیکار کردید ؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودم پیارسال ۱۸ کیلو کم کردم فقط باید رژیم داشته باشی اونم غذای پروتئین دار بخوری مثله تخم مرغ و سینه مرغ و اینا 

ورزش هم هر روز داشته باش 

اب هم زیاد بخور در حده ۲۰ دقیقه تا یکساعت 

قند و شکر رو هم تا حدی کم بخور زودی لاغر میشی 

حامی حیوانات..!! تو تاپیک های مربوط به حیوونا تگم کنید میام میخونم /مامان گربه /عشق هاپو عاشق فیلمای فانتزی و ادبیات کهن باشعور بودن آسیبی به کسی نمیرسونه باشعور باشیم

منم همینه قد و وزنم اصلا هم به فکر لاغر کردن نیستم به نظرم خیلی هم خوبه

البته ناگفته نماند قبلا وزنم بیشتر بود جدیدا ۵۸ اینا شدم کلی اطرافیان تعریف میکنن چه خوب شدی و اینا بعدشم گفتن از این لاغر تر نکنیا همین عالیه🫠

ولی از اینا گذشته به نظرم بیشترین تاثیر رو پرخوری نکردن و ورزش روزانه در لاغری داشته باشه من اصلا آدم رژیم نیستم😅

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

من خودم پیارسال ۱۸ کیلو کم کردم فقط باید رژیم داشته باشی اونم غذای پروتئین دار بخوری مثله تخم مرغ و ...

ببخشید شما مجردید یا متاهل چون من هر چقدر سعی میکنم گم بخورم اینقدر چیزای خوشمزه بهم چشمک میزنه یا میگیرن  که منم میخورم

ببخشید شما مجردید یا متاهل چون من هر چقدر سعی میکنم گم بخورم اینقدر چیزای خوشمزه بهم چشمک میزنه یا م ...

مجردم عزیزم سعی کن کم بخوری و به لاغری فک کن که چقده قشنگ میشه اندامت 

حامی حیوانات..!! تو تاپیک های مربوط به حیوونا تگم کنید میام میخونم /مامان گربه /عشق هاپو عاشق فیلمای فانتزی و ادبیات کهن باشعور بودن آسیبی به کسی نمیرسونه باشعور باشیم

منم همینه قد و وزنم اصلا هم به فکر لاغر کردن نیستم به نظرم خیلی هم خوبهالبته ناگفته نماند قبلا وزنم ...

وا چقدر خوب چی باعث شد لاغر شی ؟ 

من همین دو تا رو دارم ادامه میدم اما میترسم موقعه  مدرسه یهو پر خوری کنم دوباره چاقی

من خودم پیارسال ۱۸ کیلو کم کردم فقط باید رژیم داشته باشی اونم غذای پروتئین دار بخوری مثله تخم مرغ و ...

منظرم آب نبود ۲۰ تا یکساعت منظورم ورزش بوداا

شما مامانت زیاد غذا درست میکنه کم میخوری؟ من دلم می سوزه میخورم

نگو تو خونه ما همه اضافه وزن دارن ولی من سعی میکنم نخورم

نگو تو خونه ما همه اضافه وزن دارن ولی من سعی میکنم نخورم

😂😂 ما هم من مامانم سال پیش خیلی خوب کم کرد غذا کم خورد ورزش و چای سبز بعد فامیلمون که عاشق آدم چاقن به مامانم گیر دادن مامانم هم انگیزشو از دست داد وگرنه منم باهاش شروع میکردم به کم کردن 

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز